Bucuresti

8 moduri în care poți să te distrezi în această toamnă

8 moduri în care poți să te distrezi în această toamnă

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 3 luni si 2 zile
Vizualizari
545

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Toamna și-a intrat în drepturi, iar dacă ești în căutarea unor moduri noi în care să te relaxezi și să te distrezi, în acest articol vei găsi câteva propuneri.

Iată cele 8 idei:

1. Mergi la cules de fructe - Cu siguranță ai în familie sau în anturaj prieteni care au o livadă sau viță de vie. Iar o activitate prin care te poți rupe de stresul cotidian este să mergi la cules de fructe. Spre exemplu, culesul de struguri în această perioadă, făcut alături de prieteni, se poate transforma într-o activitate distractivă. Mai ales dacă după veți face și mustul împreună și îl veți savura la un loc. Așadar, poate fi o activitate pe care merită să o iei în calcul în această toamnă.

2. Distrează-te la poker - Pokerul este cel mai popular joc de cărți în momentul de față și milioane de oameni îl practică. Este un joc care te ține tot timpul concentrat, având în vedere că trebuie să iei deciziile cele mai bune într-un timp cât mai scurt. Dar, în același timp, este și foarte distractiv. Cea mai populară versiune a jocului de poker este Texas Hold'Em. Totuși, operatorii online de top precum 888poker oferă și alte versiuni interesante, cum ar fi Omaha. La 888poker, utilizatorii găsesc și alte inovații din acest domeniu, cum ar fi SNAP ori BLAST. Înaceste condiții, e cumva de înțeles de ce 888poker a fost premiat la Gala EGR pentru cea mai bună campanie de marketing dinpoker, denumită "Made to Play". Iar rezultatele financiare ale 888 la nivel mondial sunt tot mai bune de la un trimestru la altul.

3. Mergi lapicnic - Din fericire,vremea înaceastă perioadă este încă bună, astfel că te poți îndura să încerci un picnic tomnatic, cel puțin până când vine frigul. O poți face într-un parc ori pe marginea unui lac. În plus, vei avea ocazia să te reconectezi cu natura, dar și să petreci timp de calitate alături de cei dragi. Picnicul este oricând o idee bună, mai ales când încerci rețete simple, ușoare, special concepute pentru o masă în natură.

4. Fă o plimbare în parc - Țara noastră nu duce lipsăde parcuri, fiind printre fruntașele la acest capitol în Europa. În fiecare oraș există cel puțin un parc, iar în cele mai mari găsești chiar mai multe și întinse pe suprafețe mai mari. Spre exemplu, dacă ești din București, ai la îndemână o mulțime de variante pentru a face plimbări prin parc. În Herăstrău poți petrece câteva ore pentru a da o tură în jurul lacului, dar acesta este și un loc unde se organizează multe evenimente. Cișmigiul are un farmec aparte, dar și parcuri precum Tineretului, Drumul Taberei ori IOR au părțile lor bune. Vei putea petrece astfel timp în natură, în timp ce faci mișcare. Este o situație în care ai numai de câștigat.

5. Fii turist în București - De multe ori uităm să ne dăm seama cât de ofertant este Bucureștiul din punct de vedere turistic. Concentrați doar la treburile de zi cu zi, uităm să simțim cu adevărat orașul. Străinii care vin în București apreciază acest oraș, dar ce-ai spune dacă pentru o zi ai intră și tu în pielea unui turist? Fă acest experiment pentru o zi și s-ar putea să-ți placă. Comportă-te ca un turist care nu știe prea multe despre acest oraș și fă fotografii. Mergi într-o vizită la Casa Poporului, la Arcul de Triumf, Muzeul Satului ori la fosta locuință a lui Nicolae Ceaușescu. Poți să închei seara în Centrul Vechi, locul în care atât de mulți turiști vin să se distreze.

6. Mergi într-o drumeție - Unul dintre avantajele Bucureștiului este că în aproximativ 2 ore poți să ajungi atât la mare cât și la munte. Iar din București poți pleca cu siguranță în numeroase drumeții. În județele din apropiere, precum Argeș, Prahova ori Dâmbovița poți face numeroase drumeții. Găsești trasee montane pentru toate categoriile, de la începători până la experimentați.

7. Învață să dansezi - E o activitate relaxantă și distractivă, dar care are și beneficii asupra sănătății și în ce privește socializarea. De altfel, studiile au demonstrat că persoanele care dansează au o condiție fizică mai bună și riscul de a se confrunta cu probleme la inimă și plămâni este ceva mai mic. De asemenea, vei avea o flexibilitate a corpului mai bună, și un tonus muscular imbunătațit.

8. Învață să gătești ceva nou - Tuturor ne place să experimentăm în bucătărie, să adaugăm propria savoare în rețete, așa că în această perioadă poți să încerci rețete noi de sezon și să îți îmbunătățești abilitățile. Sau poți încercă rețete din vacanțele pe care le-ai avut peste vară, în așa fel încât să-ți aduci aminte de momentele superbe petrecute.