Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

9 metode inedite și eficiente pentru curățarea băii

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 9 luni si 6 zile
Vizualizari
280

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

O dată cu venirea primăverii, curățenia de primăvară este una dintre sarcinile pe care le avem de făcut. Și asta nu doar pentru că așa procedau bunicile noastre ci pentru că este timpul să ne împrospătăm casele și să aducem un aer fresh în locuința noastră. Atunci însă, când ajungi la curățarea băii, pare mult mai dificil să faci totul lună, în special dacă te confrunti cu depuneri de calcar, rosturi înnegrite sau mucegai. Iată, așadar 9 metode prin care poți face din curățenia băii, un proces mult mai ușor, aplicând aceste soluții neașteptate.

Curăță cabina de duș cu oțet
Cabina de duș poate fi o adevărată provocare atunci când te apuci de curățenie, pentru că aici pot fi urme de săpun întărit sau murdărie mai veche care, este mult mai dificil de îndepărtat. Așadar, încălzește otetul în cuptorul cu microunde și pulverizează-l pe pereții cabinei de duș cât este încă fierbinte. Acesta va îndepărta cu eficiență maximă toate reziduurile.

Scapă de petele de mucegai cu bicarbonat de sodiu
Ce poate fi mai neplăcut decât să observi pete negre între rosturile de la faianța din baie sau între cadă și perete? Prepară o pastă din bicarbonat de sodiu și apă și lasa-o să acționeze pe locurile unde s-a depus mucegaiul timp de 3-4 ore. Ulterior clătește bine cu apă.

Scapă de scurgerile înfundate cu oțet și bicarbonat de sodiu
Folosirea frecventă a căzii sau a chiuvetei din baie, poate face ca murdăria să se adune pe scurgere, înfundând țevile. Acest lucru îl poți rezolva foarte rapid și ușor, folosindu-te de o soluție compusă dintr-o parte bicarbonat de sodiu și 2 părți de apă fierbinte pe care să o arunci în scurgerile înfundate.

Folosește ață dentară pentru a curăța chiuveta
Iată că, ața dentară este mult mai folositoare decât te așteptai. Pe lângă faptul că folosești solutii Anticalcar pentru curățarea robinetului, utilizează ața dentară pentru a curăța acele locuri greu accesibile ale chiuvetei, precum îmbinările robinetului și mânerul.Găsește pe Supermercato.ro cele mai bune soluții anticalcar importate direct din Italia.
Tablete neobișnuite pentru curățarea vasului de wc
Tablete de curățare a aparatelor de contenție și a protezelor dentare fac o treaba excelentă în baia ta, în special atunci când nu ai chef să acorzi prea mult timp, curățării vasului de toaletă. Aruncă o tabletă în vasul de toaletă și lasă-o să-și facă treaba, în timp ce tu te ocupi de altceva.

Elimină petele de apă de pe robineți cu lămâie
Atunci când îți dorești ca mânerele cromate din baie să strălucească de curățenie și să nu aibă pete de apă pe ele, cu toate că le-ai curățat, tot ce ai de făcut este să te folosești de o jumătate de lămâie. Freacă acele suprafețe pe care știi că rămân pete vizibile de apă cu lămâia și bucură-te de o curățenie perfectă.

Curăță vasul de toaletă cu șurubelnița
Curățarea vasului de toaletă cu peria poate fi ineficientă, în special atunci când vorbim de acele locuri mai puțin accesibile. Așadar, folosirea unui detergent și a șurubelniței te poate ajuta să ajungi și în cele mai inaccsibile locuri.

Redă strălucirea oglinzii cu ceai negru
Nu folosi ceaiul negru doar pentru a te energiza ci și pentru a conferi mai multă strălucire oglinzii din baie. Ceaiul negru curăță atât murdăria cât și pete de le apă dar sau praf. Pune într-o cană de apă fierbinte câteva plicuri de ceai negru iar după ce acesta s-a răcit șterge oglinda folosindu-te de un prosop de hârtie.

Folosește oja de unghii pentru prevenirea ruginii
Dacă ai recipiente de metal în baie care sunt predispuse la rugină, precum suportul de periuțe de dinți, suportul periei de wc etc, aplică un strat sau două de ojă transparentă pe marginile acestora, și asfel previi rugina.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro