Bucuresti

Academia de traduceri, mereu alaturi la nevoie

Academia de traduceri, mereu alaturi la nevoie

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
2696

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Nici nu am venit bine de la munca inseara aceasta, si mama m-a si sunat repede, sa imi spuna ca are nevoie de ajutor cu cateva documente. Mai nevoie are nevoie rapida de apostila pentru un set de acte. Ca de obicei mama stie doar pe ultima suta de metri sa imi comunice lucrurile importante.

Am vorbit cu mama si i-am spus ca daca are nevoie rapid de apostila sau de supralegalizare, nu avem timp de pierdut si trebuie sa apelam la cei mai buni, mai precis la Academia de traduceri. Acestia au un departament specializat pentru apostila/supralegalizare, si ofera numeroase avantaje: Consultanta Juridică Gratuita; Apostilare/ Supralegalizare Documente Originale, Copii Legalizate si Traduceri Legalizate; Traduceri autorizate si legalizate in/din toate limbile; Vizarea documentelor comerciale la Registrul Comertului; Vizarea documentelor la orice minister si autoritate competenta; Vizarea actelor de studii; Procura/ Imputernicire pentru Turcia, tradusa si legalizata la Ambasada; Servicii consulare/ Vizare la orice ambasada; Livrare rapida, inclusiv prin curierat national sau international.

Sper totusi ca mama sa fie sigura ca are nevoie de apostila si nu de supralegalizare, insa am incredere ca cei de la academia de traduceri, imi vor semnala imediat orice eroare. Am apelat pana acum de foarte multe ori la Academia de Traduceri, deoarece sunt cei mai buni. Au oameni cu ani multi de experienta, lucreaza mereu atent, curat si rapid. Sunt mereu punctuali si nu intarzie niciodata, lucreaza cu dedicatie si acorda o atentie deosebita fiecarui client in parte, fie ca este persoana fizica sau juridica.

Mama inca nu mi-a spus exact pentru ce are nevoie de apostila, am inteles ca este vorba de cateva documente, dar nu mi-a spus despre ce tara este vorba. Este foarte util sa consulti o lista cu statele care nu necesita apostila/supralegalizare deoarece Romania a incheiat tratate sau conventii bilaterale de asistenta juridica in materie civila care prevad scutirea de supralegalizare sau apostila cu statele respective. Si state care necesita apostila, mai exact tari/state semnatare a Conventiei de la Haga, si respectiv supralegalizare pentru tari/state nesemnatare a Conventiei de la Haga.

Am sa mai tin legatura cu mama, ca sa ma interesez ce a rezolvat. Intre timp stiu ca i-am recomandat pe cei mai buni, si ar trebui sa termine repede treaba, si asta chiar la un pret accesibil. Mama se uita foarte atent la calitate, dar si la pret.