Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Acord

Acord

Detalii firma

Adresa
Bucuresti, Soseaua Andronache, nr. 58
Telefon
0212408331, 0722244017, 0723229360
Categorie
Firme materiale de constructii
Modificat
acum 2 ani si 9 luni
Vizualizari
1140

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

Acord Bucuresti

S.C Acord a fost infiintata in 1996 si are ca obiect de activitate importul si comercializarea de placi ceramice, gresie, faianta, decoruri si chituri de rosturi. Urmarim satisfacerea clientilor, oferindu-le produse de calitate de la fabrici consacrate din Italia si Spania. Societatea ACORD are ca obiect de activitate importul si comercializarea de placi ceramice, gresie, faianta, decoruri, mobilier de bucatarie si canapele din piele Italia, parchet triplu stratificat. Urmarim satisfacerea clientilor oferindu-le produse de calitate la preturi corecte, promotii, la cerere montaj gresie si faianta precum si alte lucrari de constructii si instalatii.

Orar firma

Luni - Vineri: 9:00 - 17:30

Filtre firma

Materiale amenajari: Faianta, Gresie, Parchet masiv / stratificat

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro