Bucuresti

Actorul Eugen Cristea la colocviile Fundatiei Dan Voiculescu

Detalii

Categorie
Manifestari culturale
Modificat
acum 8 ani si 10 luni
Vizualizari
804

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 30 iunie 2011 

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Actorul Eugen Cristea va sustine joi, 30 iunie 2011, incepand cu ora 19.00, in foaierul Teatrului National de Opereta „Ion Dacian", un colocviu despre comunicare si arta teatrala.


Seria colocviilor Fundatiei Dan Voiculescu continua, de aceasta data, cu o discutie despre teatru si rolul comunicational al actorului. Cu acest prilej, cunoscutul actor de teatru si film, Eugen Cristea va propune publicului tanar un dialog despre comunicarea non-verbala si cea interpersonala, cu referiri specifice la limbajul scenic si relatia dintre actor si public.Discutiile vor fi insotite si de exercitii de comunicare si improvizatie la care cei din sala vor fi invitati sa participe. Evenimentul va fi unul interactiv si accesibil tuturor celor dornici sa afle mai multe despre comunicare si secretele unei cariere in actorie de peste 30 de ani.


Participarea la colocviile Fundatiei Dan Voiculescu este libera. Cei care doresc sa participe la aceste evenimente, se pot inscrie la adresa inscrieri@fundatiadanvoiculescu.ro, cu datele de contact: numele, varsta si un numar de telefon.