Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Adapostul de caini Daisy Hope

Detalii adapost animale

Adresa
Bucuresti, Drumul Sabareni, nr. 131 - 137
Telefon
0765275030, 0762610790
Categorie
Adapost animale
Modificat
acum 3 ani si 4 luni
Vizualizari
4958

Voteaza & Distribuie

Prezentare adapost animale

Adapostul de caini Daisy Hope Bucuresti

Centrul de adoptii Daisy Hope a fost infiintat in anul 2001 ca raspuns la campania agresiva de exterminare a cainilor fara stapan demarata cu cruzime in Bucuresti si in toata tara. Dorinta noastra este aceea de a rezolva problema cainilor fara stapan din Bucuresti prin metode civilizate, si în conformitate cu normele europene. Centrul de adoptii Daisy Hope adaposteste 250 de catei vaccinati, sterilizati, care sunt propusi spre adoptie. Cainii care nu isi pot gasi un stapan iubitor raman in cadrul centrului.

Orar adapost animale

Marti - Vineri: 8:00 - 15:00
Sambata - Duminica: 9:00 - 14:00

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro