Bucuresti

Adoramus

ADORAMUS - un concert TRAFFIC STRINGS

Detalii spectacol

Telefon
0213126455
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 2 ani si 9 luni
Vizualizari
470

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 9 aprilie 201719:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Concertul intitulat ADORAMUS, pe care TRAFFIC STRINGS il propune publicului cu o saptamana inaintea sarbatorii pastelui, conține o selecție de arii foarte cunoscute si indragite de publicul larg.

TARFFIC STRINGS va aduce in prim plan compozitii concepute de Giulio Caccini, Johann Sebastian Bach, Giuseppe Verdi, Wolfgang Amadeus Mozart, Giacomo Puccini etc., piese de o rara frumusete care au déjà patina unui timp care le-a consacrat valoarea.

Toate aceste bijuterii muzicale vor fi interpretate in seara concertului sub forma unor aranjamente special concepute pentru acest eveniment. O noua viziune asupra acestor capodopere va determina ca desfasuratorul concertului sa fie unul deosebit, unic in felul sau.

O seara pentru bucuria spiritului, o alegere perfecta pentru a pregati saptamana patimilor si saptamana luminata, momente in care fiecare dintre noi, prin taina inviierii, practic comunicam cu divinitatea.

“Muzicienii grupului TRAFFIC STRINGS cântă cu emoţie şi virtuozitate, găsind expresia veritabilă fiecarui gen muzical pe care il abordeaza. Folosind aranjamente muzicale inovatoare, dar fidele in seva compoziţilor originale, TRAFFIC STRINGS şi-au gasit un stil de interpretare unic si in acelasi timp profund autentic”.

“TRAFFIC STRINGS are câte ceva pentru fiecare, fie ca e vorba de moştenirea muzicală a folclorului Romanesc ori muzica lui Bach si Vivaldi sau folosind un cocktail de zgomote si ritmuri in concertele de Jazz sau Tango, TRAFFIC STRINGS transfera publicului o stare de bine contagioasă”.
“TRAFFIC STRINGS practica o muzica care nu aparţine unei singure perioade sau unei anumite epoci, de aici şi numele grupului de Traffic Strings, care simbolizează salturile continue pe care aceştia le fac în istoria muzicii”. “Compozitii ce apartin genului de muzica clasica dar si tango, jazz sau chiar rock-ul instrumental li se par alegeri la fel de potrivite. Trec prin filtrul instrumentelor lor tot ce îi inspiră şi li se pare valoros".
“De la concertele lor iesi plin de energie iar viata este intotdeuna mai frumoasa dupa ce iti administrezi o pilula de TRAFFIC STRINGS. Acest grup e ca un drog benefic pentru sufletul auditorilor. Muzica lor acroşează tuturor un voluminos bagaj de bucurie si speranta”.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta