Bucuresti

Afla cum poti pleca in aventura vietii tale de la workshopurile HipTrip Travel Film Festival!

Detalii stire

Categorie
Stiri Cultura
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Vizualizari
356

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Află cum poți pleca în aventura vieții tale de la workshopurile
HipTrip Travel Film Festival!

HipTrip Travel Film Festival, singurul festival de film de călătorie din România, îți aduce aproape eroii câtorva dintre filmele ce rulează în festival, pentru a afla direct de la ei poveștile impresionante.
Cele două workshopuri, cu și despre călătorii, se vor desfașura într-un spațiu născut din pasiunea pentru travel, la restaurantul Vivolis Flavors, sâmbătă, 10 octombrie, cu începere de la orele 13:00.
Locurile sunt limitate, iar înscrierile se fac pe www.hiptrip.ro.
Next Destination: India
Pentru călătorii români, India a devenit tot mai mult o atracţie care trebuie neapărat descoperită. Şi, pentru că HipTrip Travel Film Festival vă încurajează să exploraţi noi destinaţii în moduri cât mai inedite, îi aducem la Bucureşti pe doi dintre oamenii care au străbătut India într-o rişcă tradiţională motorizată.
Ric Gazarin şi-a început aventurile în jurul lumii în toamna lui 2008, când criza financiară a afectat şi corporaţia unde lucra. Următorul pas: a plecat în jurul lumii – din cele 193 de ţări din indexul Naţiunilor Unite a reuşit să ajungă până acum în 90 dintre ele. India i-a rămas în minte pentru că a avut parte de o aventură extraordinară: un raliu de peste 2.000 km, între Mumbai şi Chennai, o competiţie descrisă de Lonely Planet drept „one of the top ten greatest adventures in the world”. Această aventură a fost transpusă pe peliculă, «Hit the Road: India» fiind proiectat în premieră în România în cadrul HipTrip Travel Festival. La workshop-ul „Next Destination: India” va participa şi Gor Baghdasaryan, producătorul executiv al filmului, care a experimentat şi el, din spatele camerei, aventura indiană.
Moderatoarea discuţiei va fi Simona Stănescu, blogger de travel (lipa-lipa.ro), care a avut India pe lista de destinaţii mulţi ani până în ziua în care o promoţie la un bilet de avion a făcut-o ca în două minute să-şi facă rezervările! «India te plimbă de la o extremă la cealaltă în câteva secunde, te aduce înapoi în prezent, te mai trimite puţin în viitor apoi te lasă aşteptând 25 de ore într-un tren!», descrie Simona fascinanta Indie pe blogul său.