Bucuresti

Află cum poți să ajungi mai ușor la clienții tăi

Află cum poți să ajungi mai ușor la clienții tăi

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 3 luni si 2 saptamani
Vizualizari
778

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Ai o afacere dar vânzările nu ating cifrele pe care ți le dorești? Clienții sunt din ce în ce mai greu de găsit? Află cum poți ajunge mai ușor la clienţii tăi de la E-Advertising, specialiști în marketing online. Experţii de la E-Advertising vin în ajutorul tău şi îți oferă o serie de sfaturi ce se potrivesc oricărui tip de business.

Fii prezent în mediul online
Chiar dacă afacerea se bazează pe un magazin fizic, este foarte important ca aceasta să fie regăsită și în mediul online. La ce aspecte este important să fii atent ne mărturisește Ciprian Ţolescu, Manager Departament Programare E-Advertising:

„Este important să se înțeleagă potențialul pe care îl are mediul online pentru o afacere. Având un număr de utilizatori de ordinul miliardelor și cu o acoperire la nivel mondial, internetul poate fi un mijloc perfect de promovare și o piață de desfacere extraordinară. Pentru a fi prezent în acest mediu trebuie să începi cu un website, fie de prezentare, fie un magazin online, în funcție de nevoile pe care le ai. De asemenea, este foarte important ca acesta să fie bine structurat, să aibă un impact vizual atractiv și să fie ușor de navigat pentru vizitatori. Nu în ultimul rând, e important să fii prezent și pe rețelele de socializare, care au cunoscut o dezvoltare spectaculoasă în ultimii ani.”


Fii în primele rezultate afișate de un motor de căutare
Simpla prezență în mediul online nu este de ajuns pentru ca un business să funcționeze și să fie eficient. De ce anume mai e este nevoie ne explică Eugen Șotropa, CEO E-Advertising:

„În ultima perioadă tot mai multe afaceri se îndreaptă spre această zonă de business, cunoscută pentru potențialul său, iar din acest motiv concurența este una din ce în ce mai mare. Cei care reușesc să se adapteze condițiilor și cerințelor unui motor de căutare vor fi și cei care vor avea cel mai mult de câștigat. Cum? E simplu, prin poziționarea acestor afaceri în topul rezultatelor. Acest lucru este cel mai important, deoarece majoritatea persoanelor se vor opri la acele rezultate, fiind considerate și cele mai relevante. Asta va însemna un trafic mai ridicat, un număr mai mare de potențiali clienți, ceea ce se va converti într-un final în clienți activi, desigur dacă și ceea ce aceștia găsesc e de calitate.”

Oferă calitate
Cu toate că vei reuși să direcționezi traficul spre site-ul tău,este important să menții interesul vizitatorilor atunci când aceștia vor accesa pagina. Pentru a face acest lucru este important ca acesta să fie bine organizat, să se găsească rapid informațiile necesare și de real ajutor (preț, caracteristici, date de contact, garanții, livrare, etc.), să prezinte o viteză de încărcare rapidă și să fie compatibil cu dispozitive mobile (smartphone, tabletă etc.).

Toate acestea joacă un rol important în poziționarea unui site și fac parte din procesul de optimizare sau SEO (Search Engine Optimization). Mai multe despre ceea ce înseamnă SEO poți afla lecturând prima carte scrisă despre acest subiect de autori români, intitulată „Domină topul motoarelor de căutare”.

Nu în ultimul rând, poți vedea cum anume poți îmbunătăți un site și cum poți crește afacerea ta cu ajutorul unui audit SEO gratuit, oferit de către echipa E-Advertising. Cei care doresc să aibă parte de consultanță și sfaturi gratuite sau mai multe detalii despre promovarea în mediul online o pot face folosind următoarele date de contact:

E-Advertising
Str. Mărășești, nr. 18, etaj 1, Suceava
Orar: Luni – Vineri, între orele 08:00 – 17:00
Telefon: 0732941354
E-mail: office @ e-advertising.co

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306