Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Agosalubrity iti sta la dispozitie cu produse profesionale pentru curatenie

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
1385

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

AGOSalubrity din Suceava este partener oficial si unic importator al produselor FAIP Italia. Echivalentul acestora semnifica curatenie completa, de cinci stele. AGO Salubrity detine in portofoliu o serie de echipamente/sisteme de curatenie profesionala si industriala, precum si o gama larga de produse pentru curatenie aferente acestora, toate fiind dedicate desfasurarii activitatii in spatiile publice si private. Toate echipamentele si produsele enumerate mai sus apartin gamei FAIP.

Oferta AGO Salubrity este perfect adaptata pietei de curatenie profesionala in ansamblu, cat si pentru fiecare segment, respectiv zona HoReCa, prestatori de servicii de curatenie locativa sau domeniul auto, activitati de curatenie institutionala sau spatii de birouri, institutii publice, spatii comerciale, domeniul de ingrijire medicala sau cel de retail. Echipa AGO Salubrity poate oferi consultanta de specialitate pentru realizarea unei alegeri potrivite, precum si in privinta utilizarii. Principalele caracteristici ale produselor FAIP Italia sunt concentratia foarte ridicata, precum si orientarea acestora spre eficienta, consum redus, respectarea mediului si a normelor ecologice.

De ce servicii de curatenie profesionala?

Spatiile publice si private necesita curatenie zilnica si periodica drept conditie esentiala pentru ca activitatea zilnica sa se desfasoare in conditii normale. De aceea, produsele FAIP oferite de AGO Salubrity ofera posibilitatea accesarii unor solutii de curatenie super-specializate pentru anumite conditii care pot surveni in spatiile locuite. In plus, alegerea unui produs specializat pentru tipul de curatenie profesionala in cauza, asigura consumatorilor o siguranta deplina a rezultatului. De exemplu, produsele comercializate deAGO Salubrity acopera un spectru larg, dar foarte specific pentru bucatarii, bai publice si rezidentiale, locuinte, covoare si tapiterii, inclusiv auto, drenare tevi sau curatenie generala.

Consultanta tehnica de specialitate poate ajuta la identificarea celor mai potrivite produse in functie de destinatia economica a acestora (unitati HoReCa,mediul industrial si/sau educational, sanitar, auto, comercial, rezidential). Asocierea acestora este usor de realizat, datorita specificatiilor producatorilor, precum si a competentei echipei AGO Salubrity, rezultanta fiind o curatenie impecabila si adaptata oricarui segment.

Calitatea produselor permanent garantata de catre producator, asigura obtinerea unui rezultat satisfacator de fiecare data, iar concentratia ridicata a solutiilor permite mentinerea eficientei si a rentabilitatii activitatii de curatenie cu efecte economice deosebite. Suprafetele curatate si intretinute cu produsele concentrate oferite de AGO Salubrity (covoare, mochete, pardoseli cu diverse destinatii) isi vor pastra aspectul si calitatea, fiind exclusa necesitatea de a interveni pentru repararea sau inlocuirea acestora.

De subliniat faptul ca formulele chimice ale produselor FAIP din Italia pot fi adaptate oricaror necesitati, dar in principal acestea sunt perfect orientate si gandite pentru a respecta cerintele destinatiei finale. Acest aspect este satisfacut prin utilizarea in producerea solutiilor profesionale destinate curateniei a unor materii prime de cea mai buna calitate si cu cea mai buna certificare UE, ceea ce le asigura un standard calitativ deosebit. Din acest punct de vedere raportul calitate/pret este unul de exceptie, fiind certificat si de statornicia si fidelitatea partenerilor nostri de afaceri. Profesionalismul este o prezenta constanta, incepand din faza de productie si terminand cu promptitudinea cu care asiguram livrarea produselor pentru curatenie profesionala aflate in portofoliul AGO Salubrity (detergenti profesionali de orice tip, dezinfectanti pentru orice suprafete, solutii de întreținere, curatenie dupa constructii).

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/