Bucuresti

Ai nevoie de buletin pentru a paria online?

Ai nevoie de buletin pentru a paria online?

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 8 luni si 2 saptamani
Vizualizari
206

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Procesul de înscriere este unul destul de ușor și direct, dar trebuie îndeplinite niște condiții pentru a vă putea înscrie pe una dintre casele de pariuri online. Fiecare cont de pariuri trebuie să treacă printr-un proces de verificare numit KYC (Know your customer – cunoaște-ți clientul). Vom acoperi de-a lungul articolului procesul de înscriere pe platformele online ale caselor de pariuri și condițiile ce trebuie să fie îndeplinite pentru a dispune de toate drepturile asupra contului vostru.

Pași de urmat în procesul de înscriere Deși toate casele de pariuri au propriul sistem de înregistrare, pașii sunt aceiași și este extrem de ușor să vă faceți un cont nou pe orice site. La început, vi se va cere email-ul și va trebuie să completați toate câmpurile cu datele personale: nume și prenume, nume utilizator (id-ul cu care veți intra în cont), număr de telefon, adresă, localitatea și județul. După aceea va trebui să acceptați termenii și condițiile, declarația și politica de confidențialitate, unde declarați, în mod electronic, că aveți 18 ani împliniți și că înțelegeți toate regulile. Vezi mai multe detalii despre acest proces în pagina cum deschid cont la 888.

Ce este KYC (know your customer)

În primul rând, vom cita legea care spune în felul următor: „Conform articolului 129 alineatul (5) din Decizia nr. 111, din data de 24 februarie 2016, conturile de pariuri neverificate în termen de 30 de zile de la deschidere trebuie închise, iar banii de pe cont trebuie transferați în conturile statului fără ca jucătorul să aibă posibilitatea de a îi mai recupera.”

Pentru a trece prin procesul de verificare, o casă de pariuri va cere o copie după unul dintre actele care vă dovedesc identitatea, cum ar fi buletinul, pașaportul sau carnetul de conducere. De cele mai multe ori, nu veți putea retrage câștigurile de pe contul vostru până când contul a fost verificat, dar, adeseori, veți putea, totuși, depune o sumă de bani. Unele case de pariuri au, totuși, un proces mai amplu de verificare. Acestea cer uneori și o dovadă a adresei, cum ar fi o factură de utilități, dar și o dovadă a metodei de plată pe care ați ales-o, cea mai folosită fiind cea de pozare a cardului pe față – verso.

De ce a fost implementată legea KYC Această lege a fost adoptată în anul 2016 pentru a putea elimina eventualele fraude. Cu ajutorul ei, este destul de greu să se spele bani și, totodată, imposibil pentru cei minori să își folosească noul cont, deschid fraudulos.