Bucuresti

Ai prea multe cărți vechi de care nu mai ai nevoie? Caută anunțurile de tip „cumpărăm cărți la kg”

Ai prea multe cărți vechi de care nu mai ai nevoie? Caută anunțurile de tip „cumpărăm cărți la kg”

Detalii articol

Categorie
Articole arta / cultura
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Vizualizari
460

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Oricât de mult ne-ar plăcea cărțile, uneori realizăm că avem mult prea multe și nu mai știm ce să facem cu ele. De cele mai multe ori, iubitorii de cărți cumpără constant titluri noi, iar pe măsură ce trece timpul văd cum rafturile bibliotecii se ocupă și nu mai au loc pentru alte achiziții. Iar, alte ori, se poate întâmpla să cumperi sau să moștenești un apartament cu o bibliotecă plină de titluri care, poate, nu te interesează. În astfel de situații, cum reusești să scapi de cărți și, în același timp, să obții un venit suplimentar? Răspunsul este simplu. Caută anunțuri de tipul „cumpărăm cărți la kg”. Astfel de servicii oferite de anticariate preiau cărți vechi și cărți la kg și le dau mai departe altor pasionați de citit care au nevoie de ele.

La cine poți apela dacă dorești să-ți vinzi cărțile

Dacă vrei să eliberezi spațiul de pe etajeră de cărțile vechi pe care nu le mai citești, poți apela la anticariatul Achizitii-carti.ro. Astfel, ai parte de o soluție simplă pentru a scăpa de cărțile de care nu mai ai nevoie și să ai și un buget pentru viitoare titluri de colecție. Astfel, dacă ai cărți care nu-ți mai sunt de folos, tot ce trebuie să faci este să dai un telefon. Vei beneficia de serviciul „cumpărăm cărți la kg” prin intermediul unur specialisti care vor sosi la tine acasă, în cel mai scurt timp, pentru a evalua corect cărțile pe care dorești să le vinzi.

Renunță la kg de cărți vechi acumulate în timp


Cărțile nu sunt doar un mod de a-ți petrece timpul liber, ci au avut dintotdeauna și o valoare sentimentală. În special dacă vorbim de cărți primite de la oameni dragi nouă. Mai mult, pentru unii dintre noi, mirosul cărților vechi chiar ne declanșează amintiri plăcute din copilărie. Cu toții avem cel puțin o cutie plină fie cu manuale din anii de studiu, dicționare, cărți primite cu ziare sau reviste și care au rămas necitite. Și mai mult ca sigur, nu fac altceva decât să adune praf.

Astfel, oricât de mult te incomodează faptul că ai adunat multe cărți și nu ai loc de ele, nu te vei îndura să le arunci. Tocmai din acest motiv un serviciu de tipul „cumpărăm cărți la kg” de la Achizitii-carti.ro este extrem de folositor. Acesta te ajută să-ți eliberezi spațiul din casă și să câștigi în același timp bani pe care îi poți investi în orice altceva îți dorești. Mai mult, chiar dacă aceste cărți nu mai au semnificație pentru noi, ele ar putea fi exact ceea ce-i lipsea altcuiva. Cu siguranță, cineva se va bucura de titlurile interesante pe care tu le dai mai departe.

Ești din București?

Echipa de la anticariat se deplasează la domiciliul tău Așadar, dacă ești pregătit să te desparți de cărțile tale vechi, alege să le vinzi într-un mod avantajos și confortabil cu ajutorul specialiștilor de la Achiziții Cărți. Îi poți contacta direct la telefon și poți stabili de comun acord o zi și o oră pentru a te întâlni cu aceștia. Mai mult, dacă ești din București sau zonele limitrofe, experții Achizitii-carti.ro se deplasează la domiciliu, fără nici un cost. Ei pot evalua repede și corect cărțile, garantând că vei primi cel mai bun preț pentru cărțile vândute. Sub deviza „cumpărăm cărți la kg chiar și în weekend”, serviciile sunt disponibile inclusiv sâmbătă și duminică, chiar și după ora 19:00 pentru cei cu programul foarte încărcat.

Sursă foto: unsplash.com