Bucuresti

Al Bano featuring a very special guest - Romina Power: fanii epuizeaza biletele categorie dupa categorie!

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
612

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Marea intalnire dintre Al Bano, fosta sa sotie si partenera de scena - Romina Power face biletele sa se epuizeze mai repede decat si-ar fi imaginat fanii! Cei mai nerabdatori si-au rezervat deja un loc in Sala Palatului, doborand inca o categorie de bilete: pe cea de 200 de lei.

Initial au fost puse in vanzare sase categorii de bilete, doua fiind deja epuizate. In acest moment se mai gasesc bilete cu preturi cuprinse intre 300 si 600 de lei, in functie de localizarea in sala.
Asa cum a declarat si Al Bano, seara de 5 noiembrie 2014 va fi de-a dreptul incredibila: „AL BANO featuring a very special guest - ROMINA POWER” va aduce fanilor cele mai mari hituri ale legendarului duo. Cel mai iubit cuplu al anilor '80 va concerta in fata romanilor, readucandu-le in atentie hituri precum „Felicità”, „Ci Sarà”, „Libertà”, „Dialogo”, „Acqua di mare”, „Sharazan” si multe, multe altele...
Fanii care inca nu si-au achizitionat bilete, pot opta pentru una dintre urmatoarele categorii:
- 600 lei (categoria VIP)
- 500 lei (categoria 1)
- 400 lei (categoria 2)
- 300 lei (categoria 3)
- 200 lei (categoria 4) - SOLD OUT
- 150 lei (categoria 5) - SOLD OUT

Biletele pentru show-ul din 5 noiembrie 2014 se gasesc in toata reteaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1.