Bucuresti

Albu Emanuel - doctor

Albu Emanuel - doctor

Detalii doctor

Adresa
Bucuresti
Categorie
Doctori
Modificat
acum 1 saptamana si 2 zile
Apartine de
Spitalul Universitar Bucuresti
Vizualizari
555

Voteaza & Distribuie

Prezentare doctor

Albu Emanuel - doctor din Bucuresti - Chirurgie plastica

Emanuel Albu este Medic Primar în Chirugie Plastică, Estetică şi Microchirurgie Reconstructivă și Doctor în Științe Medicale.

Dr. Albu a absolvit în 1996 Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, București, ocupând la Concursul Național de Rezidențiat, din februarie 1997, a treia poziție de Chirurgie Plastică din 8 scoase la concurs, în acel an. A devenit medic specialist în 2002 și medic primar în 2008.

Dr. Albu este membru al Clinicii de Chirurgie Plastică a Spitalului Universitar de Urgență București, de la înființarea ei, în 1998. Începând din anul 2000, a devenit treptat responsabil cu reconstrucția părților moi în afecțiunile traumatice și oncologice ale extremităților, bucurându-se de sprijinul și aprecierea Domnilor Prof. Dr. Mihai Nicolescu, Prof. Dr. Dumitru Stănculescu, Prof. Dr. Radu Rădulescu și Prof. Dr. Cătălin Cârstoiu. Această muncă a stat la baza tezei de doctorat încheiată în 2010.

În aprilie 2014, Emanuel Albu a avut privilegiul de a deveni bursier al Fundației Minerval condusă de Domnul Dr. George Șerban, fiind acceptat ca “visiting phisician” la Division of Plastic Surgery, Penn Medicine, University of Pennsylvania, Hospital of the University of Pennsylvania, Perelman Center For Advanced Medicine, Pennsylvania Hospital și Penn Presbyterian Medical Center în Philadelphia.

În octombrie 2014, Dr. Albu a publicat la Editura Universitară „Carol Davila” monografia Reconstrucția Părților Moi ale Extremității Inferioare. Dintre domeniile de cercetare ale ultimilor 10 ani fac parte drenajul lambourilor veno-neuro-cutanate, reperfuzia grefelor compozite și utilizarea terapiei cu presiune negativă continuă în chirurgia acută și electivă a părților moi.

Dr. Albu este coordonatorul “Subprogramului de reconstrucție mamară după afecțiuni oncologice prin endoprotezare” la nivelul Spitalului Universitar de Urgență București.

Lucreaza la

Loc de muncaTelefonOrar
Spitalul Universitar Bucuresti0213180519
Clinica Zetta0310051142

Filtre doctor

Specialitatea: Chirurgie plastica
Tip: Medicina conventionala