Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Alumil Rom Industry

Alumil Rom Industry

Detalii firma

Adresa
Bucuresti, Soseaua Bucuresti Ploiesti, nr. 42-44
Telefon
0214243456
Social links
Categorie
Firme tamplarie
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
247

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

Alumil Rom Industry Bucuresti

De ce să alegeți aluminiul? Sunt nenumărate posibilități în ceea ce privește materialul pentru producerea de ferestre și uși. În contextul acesta, cu ce este mai bun aluminiul?

În primul rând, aluminiul este un metal cu proprietăți mecanice excelente, ce a revoluționat numeroase sectoare. Chiar dacă este mai ușor decât alte metale, are o rezistență mecanică sporită și acesta este motivul pentru care este așa des utilizat în industria aerospațială, un domeniu atât de solicitant. De asemenea, este foarte rezistent la mai multe forme de coroziune și are costuri aproape zero pentru mentenanță.

Filtre firma

Comercializeaza: Tamplarie Aluminiu

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro