Bucuresti

Alumil

Alumil

Detalii firma

Adresa
Bucuresti, Soseaua Bucuresti - Ploiesti, nr. 42-44
Telefon
0214243456
Web
https://www.alumil.com/romania
Social links
Categorie
Firme tamplarie
Modificat
acum 4 luni si 1 saptamana
Vizualizari
2755

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

Alumil Bucuresti

Cu sediul central in Bucuresti si avand peste 300 de angajati, este cel mai mare grup industrial din Romania care produce si furnizeazã sisteme din aluminiu pentru constructii, certificate de cãtre institute recunoscute pe plan international. Alumil Rom este o filiala a companiei Alumil Group S.A., unul dintre cele mai mari grupuri Europene de extrudare a aluminiului.

Compania comercializeaza profile industriale pentru diferite aplicatii - o gama variata de sisteme de profile din aluminiu, accesoriile aferente, paneluri compozite (J-Bond), plãci de policarbonat, masini-unelte si scule specializate utilizate in tamplaria din aluminiu, sisteme pentru automatizãri, sisteme de compartimentãri interioare, usi de interior si paneluri ornamentale din aluminiu pentru usi de exterior.

Alumil Rom Industry detine o instalatie de vopsire in camp electrostatic cu o capacitate de 6.000 tone pe an si o instalatie pentru productia de profile cu bariera termicã de 3.000 tone pe an. De asemenea Alumil are cea mai mare retea nationalã de distributie cu puncte de vanzare in 23 de orase, insumand peste 80,000 mp de teren si 26,000 mp de amplasamente industriale si birouri. Alumil Rom Industry se adreseaza in principal firmelor care executa tamplarie, pereti cortina si luminatoare.