Bucuresti

Alyates Design

Alyates Design

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 4, Strada Moldovita, nr. 21
Telefon
0721489528
Fax
0213115471
Web
http://www.alyates.ro
Categorie
Firme proiectare / arhitectura
Modificat
acum 10 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1720

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Alyates Design Bucuresti

Ofera proiectare instalatii pentru constructii civile si industriale, pentru toate specialitatile (termice, electrice si sanitare) si fazele de proiectare (PAC, PT, DE), la un standard ridicat de calitate. Proiectele sunt intocmite in conformitate cu legislatia in vigoare, de catre persoane cu pregatire de specialitate si atestate profesional si sunt verificate de catre un verificator autorizat MLPAT. Toate proiectele sunt coordonate cu toti factorii implicati arhitectura, structura, etc.

Societatea noastra are o experienta de aproape 10 ani in:
- realizarea de studii de fezabilitate si oferirea de solutii pentru orice tip de investitie;
- executia documentatiei pentru obtinerea avizelor necesare;
- elaborarea completa a proiectelor pe faze.

Portfoliul lucrarilor executate de noi cuprinde circa 150 de proiecte de instalatii pentru locuinte unifamiliale si zone rezidentiale, cladiri de birouri, magazine si showroom-uri, hoteluri si pensiuni, cladiri industriale, etc. toate realizate cu minutiozitate maxima.

Facem tot posibilul ca rezultatele muncii noastre sa fie la cel mai inalt nivel calitativ si suntem mandri sa afirmam ca toti partenerii si clientii nostri sunt multumiti de rezultate. Fiecare proiect este analizat cu strictete, asigurandu-se cele mai potrivite solutii in functie de cerintele specifice fiecarei lucrari, iar rezultatul este o solutie unica, personalizata, pentru fiecare client.

Pretul proiectarii se masoara la mp de constructie, iar valoarea pe mp variaza mult in functie de:
- Destinatia imobilului;
- Marimea imobilului;
- Cerintele impuse pentru imobil.

Pentru a obtine un pret ferm, in functie de variabilele de mai sus pe baza de negociere, ne puteti contacta telefonic sau prin e-mail.