Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Amenajare în stil rustic: 6 motive să alegi un covor din blană de oaie

Amenajare în stil rustic: 6 motive să alegi un covor din blană de oaie

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
279

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Vrei să-ți amenajezi casa într-un stil rustic? Acesta se face remarcat îndeosebi prin prezența unor elemente naturale ca piatra și lemnul, la care se adaugă decorațiunile tradiționale. Într-o încăpere în stil rustic se integrează de minune și țesăturile călduroase și naturale, precum covoarele din blană de oaie, care aduc numeroase beneficii și un șarm aparte. Vrei să știi de ce merită să alegi un astfel de model? Ia în calcul următoarele motive!

Oferă un aspect plăcut

Pentru că te interesează latura estetică a locuinței tale, trebuie să știi că un covor din blană de oaie oferă camerelor un aspect foarte plăcut. În funcție de preferințe și de camerele în care le așezi, covoarele din blană de oaie se pot amplasa lângă pat, în zona ușii, a șemineului, în bucătărie sau chiar în baie. Atunci când vorbim despre o amenajare în stil rustic, ai nevoie de articole elegante și discrete. Covoarele din blană reprezintă soluția optimă, fiindcă se caracterizează prin confort, simplitate și elemente care amintesc de întoarcerea la natură. Poți opta pentru covoare din blană de oaie deschise la culoare, precum alb, bej sau gri, care se potrivesc într-o încăpere în stil rustic.

Este rezistent


Un alt lucru pe care îl vei aprecia la covorul tău din blană de oaie este rezistența. Dintre toate modelele existente pe piață, covorul de oaie se întreține ușor și este durabil, așa că te poți bucura de folosirea lui ani la rând. Din fericire, covoarele din blană de oaie nu necesită o îngrijire aparte. Totuși, spală covoarele în sectorul 2 dacă vrei să le întreții optim sau dacă le-ai pătat și ți-e teamă că își pierd aspectul inițial.

Creează un spațiu primitor

Covoarele din blană de oaie contribuie la crearea unui spațiu primitor și plin de căldură, așa că merită să-l integrezi într-un decor rustic. Un covor confortabil și natural va crea o ambianță caldă, intimă și luxoasă, pe care o va observa oricine îți calcă pragul. În plus, covorul din blană de oaie este și foarte versatil, așa că poate fi așezat lângă fotoliul preferat, în bucătărie sau în camera copiilor.

Este călduros


Ai nevoie de un covor din blană de oaie? Acest model este perfect atât din punct de vedere decorativ, cât și funcțional, pentru că este călduros. Dacă ai un copil care își petrece timpul jucându-se pe podea, covoarele din blană de oaie sunt alegerea perfectă, pentru că le țin de cald prichindeilor. În acest fel, te asiguri că cei mici se joacă în siguranță, pe un covor moale și pufos, dintr-un material natural.

Este realizat dintr-un material natural, hipoalergenic


Fiindcă ai nevoie de tot ce este mai bun pentru tine și cei dragi, covoarele din blană de oaie reprezintă soluția optimă și din punctul de vedere al sănătății. Blana de oaie este realizată dintr-un material natural și hipoalergenic, care nu irită o piele sensibilă. Dacă nu vrei să-ți supui copiii la alergeni sau bacterii, nimic nu poate fi mai potrivit decât un covor din blană de oaie, un material neiritant. Mai mult, acesta poate ține la distanță inflamațiile și roșeața pielii, fiind ideal pentru copii și adulți.

Absoarbe excesul de apă


Nu în ultimul rând, covorul din blană de oaie poate să absoarbă excesul de apă, așa că arată fantastic într-o baie amenajată în stil rustic. Așează covorul lângă cadă și bucură-te de atingerea moale a materialului natural. Blana de oaie previne alunecarea și absoarbe eficient umezeala. Nu te îngrijora dacă covorul își pierde din aspect după ce ieși de la duș. Cu ajutorul unei perii moi, acesta își recăpăta imediat forma de dinainte. Covorul din blană de oaie reprezintă alegerea perfectă pentru locuințele amenajate în stil rustic. Poate fi varianta ideală pentru orice încăpere, este rezistent, durabil și nu provoacă iritații.

Tu de ce ai alege un covor pufos din blană de oaie?


Sursa foto: pexels.com/photo/a-man-holding-a-baby-lying-on-a-white-furry-rug-7946796/

Filtre articol

Categorie articol: Amenajari

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro