Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Angel Tree

Angel Tree - dorințele de Crăciun a zeci de copii fără posibilități se îndeplinesc

Detalii eveniment

Web
https://verandamall.ro/evenimente/angel-tree/
Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 3 luni si 2 zile
Apartine de
Veranda Mall
Vizualizari
250

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 2 decembrie 2023 - Duminica 10 decembrie 202314:00-18:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Angel Tree


Și în acest an, Veranda Mall găzduiește Angel Tree, inițiativa emblematică a organizației internaționale Armata Salvării, care încurajează comunitatea să facă o diferență în viața copiilor proveniți din familii defavorizate.

În perioada 2-10 decembrie, între orele 14:00 și 18:00, oborenii pot „adopta” una sau mai multe dorințe ale Îngerașilor - cartonașe care conțin numele copilului, vârsta, înălțimea, măsura pentru încălțăminte și cadoul dorit de acesta. Odată ales și împachetat, spiridușii Moșului vor aștepta darul la standul special amenajat de la Nivel 0, până pe 10 decembrie. Armata Salvării va strânge și va livra cadourile înainte de Crăciun, pentru ca fiecare copil să se bucure de venirea lui Moș Crăciun!

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro