Bucuresti

Aparat dentar Incognito - Invizibil si fara durere

Aparat dentar Incognito - Invizibil si fara durere

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Vizualizari
151

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Aparatul dentar reprezinta o investitie de viitor intr-o dantura deopotriva sanatoasa si frumoasa. Cu ajutorul acestor dispozitive ortodontice, poti corecta la orice varsta o gama larga de probleme si poti obtine zambetul mult dorit.

Daca alegi sa porti un aparat dentar care se aplica pe suprafata interna a dintilor, cum sunt aparatele dentare linguale si incognito, nimeni nu va observa ca porti un aparat dentar. Insa, aparatul dentar invizibil nu este potrivit pentru toata lumea, asa cum nici aparatul dentar clasic din metal nu este. De accea iti recomandam sa programezi o consultatie la Clinica stomatologica Dental Hospital Romania, in cadrul careia profesionistii nostri iti vor oferi suport in alegerea celui mai bun aparat dentar pentru tine si servicii de cea mai buna calitate privind montarea si reglarea acestuia
.
Care sunt avantajele si dezavantajele unui aparat dentar invizibil? Aparatul dentar invizibil este ideal pentru adultii cu viata profesionala sau sociala intensa. Acest tip de aparat dentar se realizeaza dupa o scanare computerizata a mulajului danturii.

Printre avantajele de care te poti bucura daca alegi sa porti un aparat dentar Incognito putem enumera:

- Bracketii nu se vad din afara ceea ce reprezinta un important avantaj estetic al aparatului dentar.
- Aparatul dentar invizibil este individualizat, adaptat pe forma anatomica a dintilor pacientului, insemnand ca bracketii si secventa de arcuri pentru indreptarea dintilor sunt personalizate pentru fiecare pacient in parte. In timp ce aparatele clasice sunt standardizate pe baza unor tipare generale predefinite.
- Datorita bracketilor personalizati, un aparat dentar invizibil se muleaza perfect pe dantura pacientului, fiind mult mai confortabil si cu o eficacitate corectiva superioara aparatelor dentare clasice.
- Aceste aparate dentare ofera rezultatele dorite intr-un timp mai scurt fata de aparatele dentare clasice, primele efecte pozitive putand fi observate dupa doar cateva saptamani.
- Aplicarea bracketilor pe partea interioara a dintilor nu are doar rol estetic ci si un rol functional, reducand considerabil riscul aparitiei cariilor sau deteriorarii smaltului.

Atunci cand alegi un aparat dentar invizibil trebuie sa iei in considerare si faptul ca, la fel ca si celelalte tipuri de tratamente, prezinta si unele dezavantaje, acestea sunt:

- Datorita tehnicii avanvasate folosite pentru realizarea acestora, pretul poate fi mai ridicat.
- Imediat dupa aplicarea aparatului poti intampina unele probleme de pronuntie pana cand te vei obisnui cu el, insa acest disconfort nu dureaza decat cateva zile.
- Daca un bracket este afectat, costul pentru reconditionare poate fi mai ridicat.
- Datorita pozitionarii aparatului, curatarea poate fi mai dificila.
- Nu orice medic stomatolog are pregatirea necesara pentru montarea unui aparat dentar lingual sau incognito.