Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Arenele Romane

Detalii sala evenimente

Adresa
Bucuresti, Strada Cutitul de Argint, nr. 26
Social links
Categorie
Sali evenimente
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
5202

Voteaza & Distribuie

Prezentare sala evenimente

Arenele Romane Bucuresti

Dintre toate locurile unde se tin concerte in aer liber, Arenele Romane au acustica cea mai buna, dupa cum afirma organizatorii de evenimente muzicale. Arenele Romane se afla in parcul Carol si sunt rezultatul colaborarii dintre inginerul Elie Radu si arhitectul Leonida Negrescu, care a lucrat printre altele si la planurile Ateneului Roman. Este o locatie de inspiratie romanica si are o capacitate nedeterminata foarte exact. Se spune ca intra intre 3000 si 8000 de locuri, cifra cea mai apropiata de realitate fiind de fapt 5000.

Filtre sala evenimente

Facilitati: Gradina, Parcare, Sala de evenimente
Numar de locuri: peste 200

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro