Bucuresti

Asigurari OVB la mare cautare

Asigurari OVB la mare cautare

Detalii stire

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 4 saptamani si 5 zile
Apartine de
Perspektive Vision
Vizualizari
49

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

In peisajul national si european al asigurarilor, se disting asigurari OVB care sunt la mare cautare. Ele sunt adevarate capodopere financiare prin felul original in care sunt concepute. Gandite pentru a aduce maxim profit posesorului ele reprezinta si umbrele financiare pentru riscul pentru care au fost proiectate.

O asigurare de sanatate nu este limitata la ajutorul pe care il primeste asiguratul in caz de boala, fiindca acest aspect l-ar indeparta de ea. Oamenii sunt prevazatori, de aceea accepta sa directioneze o suma din salariu spre pastrare si sunt incantati sa stie ca in cazul unei imbolnaviri grave vor primi ingrijire de calitate premium care sa grabeasca insanatosirea, dar isi doresc mai mult de-atat. Ei vor sa fie siguri ca in cazul in care nu se imbolnavesc, banii lor sunt pastrati cu grija, mai mult de-atat inmultiti, fiindca au fost capitalizati.

OVB are rol de mediator cu autoritate, autoritate sustinuta de realizarile marete in acest domeniu. O asigurare mediata de OVB Romania valoreaza aur, fiindca banii directionati lunar catre compania puternica de asigurari sporesc si nu se devalorizeaza niciodata. Intrebarea legitima este in ce consta puterea OVB care controleaza pozitia de lider in topul celor mai buni brokeri de asigurari.
1. OVB si-a consolidat pozitia pe piata de profil in cei 50 de ani de activitate neintrerupta in Europa. Vechimea sa depaseste vechimea pe care o poate avea un profesionist adevarat pe piata muncii, fiindca este vorba de vechimea unei generatii, a unei echipe bine pregatite care a rezistat tuturor provocarilor.
Spiritul de echipa pus in slujba celor care au nevoie de asigurari este de asemenea generator de putere. Expertii OVB nu lucreaza singuri, ci coopereaza cu partenerii lor puternici pentru a realiza cele mai bune plasamente pentru banii clientilor. Experienta pe care o are ii permite sa isi asume raspunderea medierii asigurarilor a milioane de romani.
2. O jumatate de secol de activitate neintrerupta a insemnat realizarea unor parteneriate sigure cu banci si companii de asigurari puternice, oneste si foarte cunoscute in lume. Puterea mediatorului s-a adaugat puterii celor 100 de parteneri puternici si asa au aparut cele mai eficiente asigurari, asigurari care conduc in topul celor mai solicitate.
3. Milioanele de clienti satisfacuti atrag milioane de clienti noi, dornici de experiente inaltatoare pe piata asigurarilor.
4. Inca putin si OVB va sarbatori doua decenii de activitate pe piata din Romania. Succesul este la fel de rasunator si aici, cum este succesul de la nivel european.
5. Puterea OVB este data si de diversitatea asigurarilor si de eficienta lor. In prezent, oamenii pot solicita asigurari de viata, de sanatate, de locuinta si pentru pensii facultative, dar si planuri pentru optimizarea bugetului casnic. Oamenii lipsiti de experiente si pregatire financiara fac adesea greseli majore in administrarea bugetului familiei. O discutie cu expertul OVB poate stopa risipa si demara procesul de economisire.
6. Expertii bine pregatiti, capacitatea lor de persuasiune si de empatie, comunicarea politicoasa tot timpul.
Perspectiva asigurarilor mediate de OVB este optimista. Se preconizeaza ca asigurarile de sanatate vor creste, fiindca in contextul pandemiei, cererea acestor produse s-a triplat. Oamenii doresc sa fie siguri ca in cazul unor imbolnaviri vor fi ingrijiti cu maxima atentie sa se faca bine. In 2021 asigurarile de viata si de sanatate se mentin in linie ascendenta. Foarte solicitate in vara lui 2021 sunt asigurarile de locuinta din cauza instabilitatii atmosferice.

Cererea pentru asigurarile pentru pensie facultativa se mentine constanta. Se impune sa se precizeze faptul ca milioane de romani aleg pensia facultativa mediata de OVB. OVB este un mediator de incredere si foarte cunoscut pe piata asigurarilor din lume si din Romania. Un sondaj recent a demonstrat faptul ca brokerul de asigurari este foarte cunoscut din tara. Pusi sa numeasca un broker renumit din Romania, 15 din 20 de romani interogati au rostit numele OVB.

Asigurarile mediate de OVB vor fi la mare cautare si in urmatorul deceniu, fiindca sunt familii intregi care le solicita ajutorul, stafeta fiind predata din tata in fiu. Romanii nu mai pot sta fara asigurari, iar cand aleg mediatorul se orienteaza dupa portofoliu, dupa competentele tuturor asigurarilor si dupa partenerii de afaceri ai brokerului. Daca la inceput, romanii au manifestat reticenta fata de asigurari, dupa ce au putut evalua pe viu asigurarile OVB si-au schimbat opinia.

In prezent, romanii cu studii postuniversitare au cel putin doua asigurari, din care una de pensie facultativa, iar conform studiului, romanii licentiati fac cel putin o asigurare mediata de OVB. Increderea in acest mediator de asigurari creste de la an la an, asa se explica numarul mare de asigurari solicitat si pozitia foarte buna in topul brokerilor preferati.

Romanii au deprins bunul obicei de a se asigura si in felul acesta nivelul de trai va fi mai ridicat incepand cu pensionarea primelor serii de persoane care si-au facut asigurari de pensii facultative. Incet incet, activitatea acestei firme incepe sa rodeasca si in tara noastra, fiindca in Europa a contibuit la bunastarea a milioane de oameni. Numarul oamenilor fericiti datorita asigurarilor OVB nu se poate cu precizie, fiindca in cazul familistilor numarul celor satisfacuti de beneficiile asigurarilor a fost mult mai mare decat numarul posesorilor.

Din pensia facultativa, multi isi ajuta partenerii de viata sa se faca sanatosi, nepotii sa se inscrie pe locurile cu taxa la facultatea dorita, daca nu au reusit sa intre pe locurile de la buget. Se ajunge pana acolo ca din suma primita in contul asigurarii de sanatate la sfarsitul contractului se poate cumpara o masina foarte buna si noua pentru nepot.