Bucuresti

Atelier de Actorie - Seri de toamnă cu zâmbete și prieteni

Atelier de Actorie – Seri de toamnă cu zâmbete și prieteni

Detalii articol

Categorie
Articole arta / cultura
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
612

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Regăsește-ți entuziasmul și spontaneitatea la Atelierul de actorie pe care Fundația Calea Victoriei te provoacă să-l încerci toamna aceasta. Din 10 octombrie, vezi cum ți-ar sta în rol de actor.

Vino să o cunoști Simona Năstase trainerul cursului și să-ți faci prieteni noi printre colegii de grupă. Întâlnirile au frecvență zilnică și se întâmplă seara, de la 19.00, într-o casă cochetă de pe strada Popa Soare, la numărul 40.

Vei face tehnică vocală și vei învăța să respiri abdominal, lucru foarte important atunci când vrei ca vocea ta să se audă suficient de clar și puternic.

Faci exerciţii de mişcare fizică pentru îmbunătățirea posturii și descoperi modurile în care poți lucra cu corpul tău pentru a te apropia de personajul pe care vrei să-l redai. Împreună cu unul sau mai mulți colegi de curs vei lucra pe un text, o scenetă, așa că vei ajunge să înțelegi de ce orice actor trebuie, înainte de a interpreta un personaj, să-și pună la treabă imaginația și empatia ca să răspundă la o întrebare foarte importantă: „cum aș fi eu în situaţia dată”: cine sunt? unde sunt? în ce situaţie? ce îmi doresc? de ce?.

Ce zici? Ești gata să intri în joc? Atunci trimite un mesaj pe contact @ victoriei.ro ca să anunți că vrei să vii la Atelierul de Actorie. Taxa de participare este de 300 de lei.

Uite încă o sursă de informare, dacă vrei să te lămurești ce-i cu acest atelier. Îți povestește chiar lectorul, Simona Năstase.