Bucuresti

Atelier de Educatie prin Arta

Detalii articol

Categorie
Articole arta / cultura
Modificat
acum 2 ani si 10 luni
Vizualizari
273

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Copilaria este vremea lucrurilor posibile, a povestilor, a lumilor fantastice, a iubirii eterne, a prieteniei si a lucrurilor bune. Este un voal colorat care ne invaluie si pe care nu vrem sa il inlaturam niciodata. Este o perioada a descoperirilor si a formarii viziunilor. Din turta dulce colorata si zambete.

Atelierele de Educatie prin Arta sunt destinate copiilor cu varsta cuprinsa intre 5 si 12 ani care doresc sa descopere lumea inconjuratoare prin intermediul artei. Atelierele contin notiuni din istoria artelor, tehnici de pictura si desen, subiecte de cultura generala (istorie, animale, pasari, pictura, arhitectura, etc) si dezvolta creativitatea copiilor, accelerand comunicarea, sprijinind increderea in sine si le cultiva simtul estetic. Activitatea educa si rabdarea in timp, iar atmosfera din lucrului este foarte placuta si relaxanta, ascultam muzica precum jazz sau operele clasicilor.

Coordonator program: Simona Zalinca - Formator de Arta acreditat de Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice si Ministerul Muncii, profesor pedagog si artist vizual cu studii de specialitate absolvite in cadrul Academiei de Arta din Bucuresti - licentiata in Arte Decorative si Design, master Mentoratul in Educatie in cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, fondator Atelier Belladona Art din anul 2015 (Invatamant Cultural in domeniul arte plastice pentru copii si adulti).

Mai multe informatii despre Atelierele de Educatie prin Arta, pe site: www.belladonart.com

Va asteptam cu drag!