Bucuresti

Atelier de jurnal ilustrat - Storytelling prin imagini

Atelier de jurnal ilustrat – Storytelling prin imagini

Detalii articol

Social links
Categorie
Articole arta / cultura
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
282

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Dacă ai cochetat întotdeauna cu desenul şi vrei să îţi scoţi creioanele de la naftalină, mergi din 2 decembrie la Atelier de jurnal ilustrat – Storytelling prin imagini, organizat de Fundația Calea Victoriei.

Dacă ești începător, acest atelier îţi va da încrederea şi motivaţia să te apuci din nou de un hobby minunat. Dacă în schimb eşti un artist cu ani de experienţă, crearea unui jurnal ilustrat îţi poate da acel impuls creativ, un spaţiu de joacă fără reguli, atât de necesar pentru a veni cu idei noi şi a da un refresh tehnicilor tale.

Lectorul, ilustratoarea Andreea Mironiuc, îţi va oferi la atelier câteva tips & tricks pentru desen şi sintetizarea informaţiilor. Afli metode pentru a-ţi crea propria variantă de jurnal, tehnici de bază de desen, tehnici de journaling și storytelling prin imagini. Îţi formezi obiceiul să desenezi constant și ești mai motivat să te uiţi mai atent în jur şi să fii mai prezent în viaţa de zi cu zi. Mai mult, îţi îmbunătăţeşti tehnica de a desena și… este distractiv.

Odată ce ai descoperit bazele realizării unui jurnal ilustrat, te poţi axa pe ce te interesează pe tine mai mult: fie că este vorba de peisaje, călătorii, portrete, tipografie sau elemente decorative: jurnalul tău, regulile tale.
La curs vei primi un caiet de lucru pe care îl vei putea lua cu tine acasă la final, ca să îţi continui jurnalul.

Ce trebuie să faci? Să te înscrii pe contact@victoriei.ro, să plătești taxa de participare (300 de lei, cu toate materialele incluse) și să vii, din 2 decembrie, ora 19.00, la curs. Sunt trei întâlniri, toate în seri de luni: 2, 9 și 16 decembrie. Adresa este str. C. A. Rosetti, nr. 47, et. 1, București.