Bucuresti

Atelier de Machiaj pentru adolescente

Atelier de Machiaj pentru adolescente (min. 13 ani)

Detalii articol

Social links
Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 3 ani si 5 luni
Vizualizari
392

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Sâmbătă, pe 25 noiembrie, de la 11.00, Școala de Arte și Maniere organizează un Atelier de machiaj pentru adolescentele care vor să afle reguli esențiale care evidențiază frumusețea naturală, respectând specificul vârstei și valorificând creativitatea și tendințele momentului.

Cursul de machiaj durează trei ore, cu o pauză la mijloc. Participantele învață cum să se machieze corect, fără să își încarce tenul în exces. Vorbim despre reguli de îngrijire a tenului, proporțiile feței, accentul fiind pus pe trăsăturile și caracteristicile specifice fiecărei cursante.
Igiena tenului, a ustensilelor și a produselor cosmetice pe care le folosim; îngrijirea tenului sensibil și acneic; ritualul de curățare și hidratare a pielii, armonizarea proporțiilor feței și corectarea formei cu ajutorul luminilor și umbrelor; alegerea culorilor potrivite fiecăreia sunt doar câteva dintre temele atinse la curs.

Exersăm tehnici de aplicare a machiajului, aflăm trucuri pentru rezistența machiajului și câteva posibile greșeli de evitat; învățăm să ne adaptăm machiajul în funcție de momentul zilei.

Lector este Valentina Bălașa Ario, ex-model, beauty consultant și designer de ținute de gală pentru diverși artiști și personalități care activează în lumea teatrului, show-business, a muzicii clasice și moderne.

Taxa de curs este de 165 de lei și include o trusă de pensule, set culori, creion de buze și creion de ochi. Înscrierile se fac pe contact @victoriei.ro. Cursul are loc pe 25 noiembrie, de la ora 11.00, durează trei ore și are loc la sediul Fundației Calea Victoriei, pe strada Popa Soare nr. 40.