Bucuresti

Atelier dedicat pregatirilor de Pasti

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 3 ani si 1 saptamana
Vizualizari
596

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 23 aprilie 201610:00, 11:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Decoram oua de Pasti cu cei mai mici poznasi

Voi cum va decorati casa de Pasti? Ati pus grau la incoltit? Si crengute de salcii la inmugurit? Venim noi cu o idee noua..avem nevoie de multi sclipici, lipici si hartie colorata in fel si chip! Dar si culori de pictat! Dar si oua de decorat! Dar mai ales de maini zambarete de lucrat.

Vino alaturi de noi in Sambata Floriilor sa iti exersezi creativitatea si indemanarea! Ramai alaturi de copilul tau si te bucura de o joaca impreuna, de conectare si timp de calitate.

Atelierul se adreseaza copiilor de 2-3 si 3-4 ani și urmărește dezvoltarea de abilități practice, creative și sociale. Părinti sunt invitați să participe, pentru a se conecta la copilul lor prin joc si joacă, imaginație și creativitate.

Durata atelier: 60 minute
Locuri disponibile: 8 / pentru fiecare grupă\
Cost atelier: 50 lei/copil (gratuitate pentru parinte)

Participarea la atelierele Lumea lui MOMO, se face doar pe baza de înscriere prealabilă în limita locurilor disponibile, la emailȘ lumealuimomo@gmail.com, menționand numele și vărsta copilului, telefonul de contact. Inscrierea devine valabila, dupa primirea emailului de confirmare din partea noastra. Taxa se achita cash la intrarea în atelier.

Filtre eveniment

Tip evenimente copii: ateliere