Bucuresti

Atelier On-line de Artă Distractivă pentru Copii

Detalii curs

Telefon
0769665213
Social links
Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 3 luni si 3 zile
Vizualizari
184

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Atelierul On-line de Arta Distractiva este dedicat copiilor cu varsta peste 6 ani, care vor sa practice de acasa activitatea lor preferata: Arta (desen, pictura, activitate creativa).

Belladona Art aduce parintilor in ajutor solutia Atelierului On-line, beneficiind totodata de timp liber pe durata sedintei copilului, 1,5 h.
Copilul realizeaza singur o lucrare de arta, indrumat de profesorul de specialitate, metoda de lucru fiind pas cu pas. Ai nevoie de spatiul de lucru (biroul) si de conexiune la internet printr-un dispozitiv web precum telefon, tableta sau laptop.

Copiii beneficiaza de activitatea educativa si distractiva, implicandu-se creativ si practic, invatand ceva nou zi de zi, iesind din rutina activitatilor pe care le practica singur, plictisit.

Programul poate fi accesat de oriunde, de luni pana sambata si se bucura de un real succes, fiind cautat de multi parinti care lucreaza de acasa, in aceasta perioada a pandemiei. Locurile sunt limitate. Va rugam sa va rezervati din timp intervalul orar dorit!

Ne vedem on-line! Pentru mai multe informatii accesati site-ul.