Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Atelier de pictat ceasuri din lemn

Detalii curs

Pret
70 EUR
Categorie
Cursuri arta / cultura
Locatie
Art & Hobby Studio
Modificat
acum 6 ani si 7 luni
Vizualizari
984

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Atelierul este dedicat tuturor persoanelor ce vor sa intreprinda o activitate noua si relaxanta in timpul liber. Nu este nevoie sa ai cunostinte anterioare in pictura pentru a putea participa la acest atelier.

Alaturi de artistul plastic Natalia Ardeleanu vom pune in aplicare minunata tehnica a picturii pe lemn, o tehnica straveche adusa in contemporan prin intermediul modalitatii de abordare: decorarea unui ceas (cadran din lemn) cu ajutorul culorilor acrilice.

Numar minim de participanti: 6

Numar maxim de participanti: 12

Noi iti punem la dispozitie toate materialele necesare, instrumente de lucru si sfaturile pretioase in realizarea unui ceas cat mai original decorat.

Tu trebuie sa-ti iei indemnarea de acasa si buna dispozitie.

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/