Bucuresti

Ateliere Best Of 2013-2014 la Ceainaria Tabiet

Ateliere Best Of 2013-2014

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Apartine de
Ceainaria Tabiet
Vizualizari
967

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 31 iulie 2014 - Joi 28 august 2014

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Finalul verii il vom dedica reorganizarii unor ATELIERE CREATIVE ce au avut loc de-a lungul timpului in Ceainaria Tabiet.

Atelierele noastre sunt destinate celor ce vor sa intreprinda o activitate noua si relaxanta in timpul liber, celor ce vor sa-si puna imaginatia si creativitatea in valoare si sa cunoasca persoane noi si vesele intr-o atmosfera placuta.

Ele sunt repartizate astfel:

-31 iulie QUILLING: Pentru acest atelier avem un invitat special, fodatoarea brand-ului Cadourii Fistichii. Aceasta ne va dezvalui cateva secrete pentru a realiza accesorii cat mai speciale, calitative si care sa se potrivesca intocmai personalitatii fiecaruia.

-7 august PICTURA PE CERAMICA: Ceaiul si cafeaua de dimineata au alt gust baute dintr-o cana persoanlizata de tine ;) Astfel te asteptam la atelier pentru a ne decora canute cu ajutorul culorilor pentru ceramica.

-14 august TEHNICA SERVETELULUI PE TRICOU: Pe cat de simpla, pe atat de spectaculoasa, tehnica servetelului ofera o alta fata fiecarui obiect.

-21 august PICTURA PE STICLA: Vom folosi culorile pentru vitraliu pentru a picta un obiect de uz casnic (o vaza pentru flori).

-28 august ORIGAMI: Vom patrunde in enigmatica cultura japoneza. Vom simti bucuria si placerea de a realiza un obiect printr-o tehnica ce are la baza o traditie de mii de ani.

Ora de incepere 19:00.

Atelierele se desfasoara pe parcursul a 1h 30 min.

Costul unui atelier este de 50 lei. Plata se face in numerar, inainte de inceperea atelierului.

Toate materialele necesare sunt incluse in taxa de participare.

Daca alegeti sa va inscrieti la toate 5 atelierele beneficiati de o reducere de 20%
. (intreaga suma trebuie achitata in primul atelier)

Numar minim de participanti: 6.
Numar maxim de participanti: 15