Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Atelierul de Panza

Atelierul de Panza

Detalii centru cultural/ONG

Adresa
Bucuresti, Sectorul 3, Strada Vulturilor, nr. 92
Telefon
0735215451
Social links
Categorie
Centre Culturale
Modificat
acum 8 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1918

Voteaza & Distribuie

Prezentare centru cultural/ONG

Atelierul de Panza Bucuresti

@ Un atelier social care realizează produse din bumbac ţesut local, neînălbit, nevopsit şi netratat, initiat de ViitorPlus.

Misiune

Sa cream locuri de munca pentru persoane cu handicap
Sa luptam impotriva pungilor de plastic
Sa atragem cat mai multi oameni catre consumul sustenabil

Atelierul de pânză funcționează ca o întreprindere socială, desfășurând activitate economică pentru a putea susține misiunea de mediu și pe cea socială: oferirea unei alternative ecologice la punga de plastic și oferirea unor locuri de muncă persoanelor cu handicap.
Atelierul de Pânză este un spaţiu de producţie inovator: aici creăm noi valori, noi şanse, noi produse. Punem alături de valoarea economică a unei activităţi, pe cea socială şi de mediu, pentru a obţine produse cât mai naturale.
Atelierul de Pânză este un puzzle de valori care se îmbină. Piesele lui: valorile economică, socială și de mediu se potrivesc pentru a da ceva unitar. Dacă până acum într-o activitate economică aceste piese nu se îmbinau bine și trebuiau forțate: ba mai tăiai colțul unei piese de mediu, ba înjumătățeai una socială, acum avem un model în care toate acestea se potrivesc.

Atelierul de pânză este diferit. Nu pentru că se detașează de procesele economice, ci pentru că le completeaza. Producem obiecte din bumbac, oferim servicii de imprimare, iar ceea ce facem nu este nou. Modul în care o facem, însă, este.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro