Bucuresti

Atelierul de Pictura, Desen si Istoria Artelor pentru Copii Belladona Art

Atelierul de Pictura, Desen si Istoria Artelor pentru Copii Belladona Art

Detalii articol

Social links
Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 4 luni si 3 zile
Vizualizari
734

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Belladona Art - Ateliere pentru Copii, organizeaza in perioada 16 ianuarie 2018 - 27 martie 2018, un modul de sedinte practice cu subiecte variate, din sfera artelor plastice.

Sedintele de Pictura pentru Copii contin:
- informatii din istoria artelor despre curentele artistice, vietile pictorilor, opere celebre si mai putin cunoscute si muzee.
- tehnici de reprezentare prin desen si pictura: acuarela, acrilice, pastel cretat, colaj, modelaj, etc.
- teme creative practice de studiu academice - care vin in sprijinul copilului accelerand comunicarea, atentia, un limbaj educativ si increderea in sine. Mediul de lucru din cadrul atelierelor este placut si ascultam jazz sau muzica de relaxare.
- indrumare, corectura si incurajarea alegerii unui stil propriu de lucru.
- metode de dezvoltare a imaginatiei, a spiritului de observatie
- activitatea educa in timp rabdarea, disciplinand constructiv copiii activi.
- petrecerea timpului liber intr-un mod placut si relaxant.

Atelierul de Pictura pentru Copii este sustinut de Simona Zalinca, artist vizual si profesor pedagog, formator de arta acreditat ANC, fondatorul Belladona Art - Invatamant Cultural in domeniul Arte Plastice pentru copii si adulti.

Atelierele sunt adresate Copiilor cu varsta cuprinsa intre 5 si 13 ani care doresc sa invete sa deseneze si sa picteze sub indrumarea unui artist profesionist. Atelierele au rol si de educatie prin arta deoarece toate sedintele incep cu explicatii si exemple din istoria artelor insotite cu fise explicative, documentari si imagini din albume de arta.