Bucuresti

Atelierul inflorat pentru un Halloween de speriat

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 1 luna si 2 saptamani
Vizualizari
863

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 31 octombrie 201511:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Atelier de decorat tartacute cu flori si zambete dragute cu Oana Bernecher, mama florilor si a copiilor

Noua ne place toamna si tot ce aduce ea mai bun, iar dupa ce ne-am ocupat de toate castanele din parc, de bogatia gradinilor de legume, de frunzele galbene si aramii cazute pe alei sau de bostanii rotofei, a venit si randul tartacutelor.

Le vom transforma in cele mai simpatice si vesele figurine -aranjamente florale pentru casa noastra, sa stea departe orice boare de urat sau de tristete. Sculptam, lipim, bricolam, pictam si decoram..adaugam ochi, gura si urechi, iar la final umplem tartacutele cu flori de toamna, frunze si crengute! Mamici, tatici si bunici, luati-va copii sau nepotii de mana, si veniti alaturi de noi la Atelierul inflorat pentru un Halloween de speriat, Sambata 31 octombrie, ora 11.30.

O noua experienta de viata! Locul in care copiii si parintii se reconecteaza cu frumusetea naturii prin (re)descoperirea florilor, a culorilor si a felului in care pot fi acestea impletite in combinatii unice. Parintii vor (re)gasi copilul din ei, vor explora taramuri noi, vor participa la activitati menite sa contribuie la dezvoltarea unor relatii armonioase cu copiii lor.

Filtre eveniment

Tip evenimente copii: ateliere