Bucuresti

Atenție! Nu juca la case de pariuri fără licență

Atenție! Nu juca la case de pariuri fără licență

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 2 saptamani si 5 zile
Vizualizari
78

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Deși nu este lucru bine știut de către pariorii din România, există o mulțime de case de pariuri care nu dețin o licență de funcționare pe teritoriul țării noastre. Acestea nu respectă reglementările legislației care reglementează acest sector al industriei noastre, cel al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc. Este imperativ să folosiți o casă de pariuri licențiată, iar motivele le veți afla în rândurile ce urmează.

Lista neagră a Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc

Putem găsi în mediul online mai multe cazinouri și case de pariuri care nu dețin o licență de funcționare în România, dar ele, totuși, își oferă serviciile pentru români, iar site-urile nu sunt blocate. Piața din România este reglementată diferit față de alte țări, iar taxele plătite de cei care aplică pentru o licență este, de cele mai multe ori, mult mai mare față de vecinii noștri de după graniță. Veți găsi în această listă mai multe nume cunoscute, cum ar fi bet365, dar și alte nume mari din Europa care reușesc să fenteze sistemul legal.

Vezi și: Cum creez cont la Publicwin

Printre cele mai cunoscute site-uri care se află pe lista neagră reamintim despre:

  • Bet365
  • MrGreen
  • MrFavorit
  • Playojo
  • Bwin
  • Parimatch
  • 1xbet
  • Mansion Casino

Cum reușesc unele case de pariuri fără licență să activeze în mediul online din România

Pentru ca o casă de pariuri să fie introdusă pe lista neagră, ea trebuie, mai întâi, raportată, iar după ce s-au făcut verificările aferente, site-ul și domeniul acesteia este închis. Dar, multe case de pariuri reușesc să fie tot timpul cu un pas în fața autorităților. Ele înregistrează mai multe domenii, iar atunci când unul dintre ele este găsit și raportat, aceștia mută toată platforma pe un alt domeniu achiziționat de ei. Astfel, ele reușesc să ocolească legea, fiind undeva între legalitate și ilegalitate.

De ce să nu jucăm la o casă de pariuri fără licență

Unul dintre motivele principale este acela că nu veți fi asigurat în cazul unei fraude. Dacă oricare dintre aceste case de pariuri dorește, dintr-un motiv sau altul, să își închidă toate conturile din România, atunci e posibil ca toată suma din portofelul online să fie pierdut și imposibil de recuperat. Din cauză că, practic, site-ul de pariuri sportive online a funcționat în ilegalitate, nu veți avea nici un drept să atacați în instanță compania. Mai mult decât atât, datele bancare vor rămâne înregistrate cu acea firmă și nu veți fi protejat în nici un fel, în cazul unei fraude.