Bucuresti

Autotehnic Aro Toma Intertrans

Detalii firma

Adresa
Bucuresti, Strada Luica, nr. 184-196
Telefon
0214610555, 0722286052
Fax
0214610559
Web
http://www.autotehnicaro.ro
Categorie
Firme transport marfa
Modificat
acum 2 saptamani si 2 zile
Vizualizari
2487

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

Autotehnic Aro Toma Intertrans Bucuresti

Firma Autotehnic Aro Toma Intertrans a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Bucuresti. Avand 20 angajati, firma noastra ofera transport de marfa. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Firma isi desfasoara activitatea pe o suprafata de 10.000 mp, avand toate utilitatile, parcare betonata pentru TIR-uri cat si pentru autoturisme, spalatorie specializata TIR cu instalatie CECCATO, hala de reparatii si atelier de vulcanizare dotate cu aparatura HOFFMAN. Avand in dotare si un buldoexcavator VOLVO, executam si servicii profesionale de incarcare-descarcare, dezapezire, sapaturi, spargeri betoane, etc.

Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In cadrul companiei Autotehnic Aro Toma Intertrans S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala.
Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa.