Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Avantajele utilizarii unui covor PVC pentru pardoseala locuintei sau a afacerii tale

Avantajele utilizarii unui covor PVC pentru pardoseala locuintei sau a afacerii tale

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 5 ani si 10 luni
Vizualizari
623

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Din ce in ce mai multe modalitati de acoperire a pardoselei apar in societatea moderna actuala, de la parchet si gresie pana la optiuni mult mai sofisticate si mai costisitoare. De fapt, cele mai simple si mai putin costisitoare solutii sunt cele care sunt demne de luat in considerare atat pentru locuinte, cat si pentru spatii comerciale, cladiri de birouri, cabinete medicale, iar lista poate continua.

Altfel spus, un covor PVC este solutia cea mai simpla, mai ieftina si mai usor de intretinut, atat pentru spatiile rezidentiale, cat si pentru spatiile comerciale.

Covorul PVC are un pret convenabil si se intretine foarte usor


Pardoselile din PVC nu sunt dificil de pus si de intretinut. In plus, pretul este destul de mic in comparatie cu alte metode de acoperire a pardoselii. Se va tine cont de suprafata care trebuie acoperita, dar si de modelul dorit, care trebuie sa se asorteze cu mobila, cu obiectele de interior, cu amenajarea generala a camerei sau cu zugraveala peretilor. Pentru montarea unui covor PVC nu sunt necesare cunostinte de specialitate, astfel incat utilizatorii pot sa renunte la chemarea unui specialist in acest sens.

Intretinerea covorului PVC este si mai simpla. Indiferent de mediul in care este instalat covorul, se va folosi o matura si un faras si un mop imbibat in detergent simplu, nu foarte agresiv. Pentru a intretine covorul PVC nu se recomanda folosirea produselor care contin ceara, pentru ca acestea reduc proprietatea antiderapanta a materialului.

De asemenea, se va evita contactul in exces cu obiectele cauciucate, precum rotile unui scaun de birou sau a unui scaun cu rotile, piciorul dulapului, care vor lasa urme negre pe PVC. Contactul direct cu aceste obiecte se poate evita folosind suporturi speciale sau discuri de protectie. De asemenea, obiectele ascutite, chimicalele, materialele cu efect puternic de pigmentare si obiectele foarte fierbinti deterioreaza in mod ireversibil suprafata covorului.

Covorul PVC se poate reconditiona


Un alt mare avantaj al alegerii unui covor PVC pentru podea este faptul ca poate fi reconditionat. In timp, acesta isi poate schimba aspectul din cauza traficului la care a fost supus, a actiunii mobilierului si a solutiilor de intretinere, de aceea, atunci cand acesta are un aspect neingrijit si nu mai satisface cerintele de igiena si de siguranta, trebuie reconditionat.

Reconditionarea se realizeaza intr-un timp foarte scurt, incluzand chiar si refacerea stratului suport dupa indepartarea covorului, are un pret destul de mic in comparatie cu schimbarea totala a pardoselii, iar clientii pot opta pentru a reveni la aspectul initial al pardoselii, aceasta aratand ca noua.

In concluzie, alegerea unui covor PVC reprezinta cea mai ieftina, mai buna si mai eficienta solutie pentru spatiile comerciale, medicale si rezidentiale. Intretinerea este foarte simpla, reconditionarea covorului reprezinta o actiune rapida si foarte usor de realizat, in urma careia pardoseala va arata ca noua.

Autor

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro