Bucuresti

AVM Consult are in portofoliu avocati buni pentru clienti straini

AVM Consult are in portofoliu avocati buni pentru clienti straini

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 3 luni si 2 saptamani
Vizualizari
90

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Romania este o tara din ce in ce mai vizitata de catre turistii straini, fapt pentru care ne mandrim cu acest lucru. Desigur, poate ca ne plangem de infrastructura rutiera care nu ofera foarte multe oportunitati, insa peisajele mioritice, montane, istoria si arhitectura sunt lucruri pe care turistii doresc sa le viziteze. Bucatele traditionale de asemenea sunt o atractie pentru majoritatea strainilor care se declara incantati de renumitii papanasi sau sarmale.

Iata ca din aceste puncte de vedere suntem mandri de tara noastra, mandri ca suntem romani. Intr-un scenariu putin mai negativ, pentru unii turisti straini, concediul de vis petrecut la noi in tara se poate transforma in unul de cosmar. Din pacate ne aflam in topul clasamentelor privind accidentele rutiere din cauza infrastructurii. Unele dintre acestea pot duce si la pierderi de vieti.

Multi dintre straini prefera sa vina la noi in tara cu propria masina sau sa inchirieze una. In acest context au parte de mai multe avantaje. Nu mai sunt conditionati de programul mijloacelor de transport in comun, se pot abate de la traseu si asa mai departe. In unele cazuri insa pot avea loc si accidente ce pot surveni rani usoare insa masina sa fie destul de grav avariata.

Avand in vedere ca sunt intr-o tara straina, au nevoie sa apeleze la avocati buni pentru clienti straini. Ce inseamna acest lucru? Puteti citi in randurile care urmeaza.

In caz de accident rutier turistii pot apela la AVM Consult


Sunt anumite situatii in viata ce din pacate nu pot fi prevenite. In contextul in care a avut loc in accident unde victimele au fost turisti straini, acestia au nevoie de avocat clienti straini. Vor avea nevoie de consultanta juridica, de reprezentare in fata instantelor din Romania, cat si de avocati care sa vorbeasca si sa scrie fluent limba engleza sau germana, dupa caz.

Legile difera de la o tara la alta, fapt pentru care turistii care au fost implicati intr-un accident rutier, au nevoie de consultanta din partea unor avocati care au mai avut astfel de spete la activ. Un nume cunoscut deja pe piata din Romania este AVM Consult. Aici, cei interesati de servicii de avocatura vor putea apela cu incredere, deoarece biroul detine avocati ce au mai avut astfel de spete.

Consiliere, reprezentare si asistenta


In acest context, fie ca vorbim despre consiliere, reprezentare in fata instantei sau sa vorbeasca fluent limba engleza si germana, AVM Consult vine in ajutorul clientilor straini. Desigur ca pot exista si alte situatii sau cazuri in care un client strain are nevoie de serviciile unui avocat. Fapt pentru care, echipa de la AVM Consult pune la dispozitie avocat pentru dreptul familiei, drept civil, drept penal si asa mai departe.

Pagina oficiala este tradusa si in limba engleza pentru ca turistilor straini sa le fie usor sa se informeze cu toate detalii de care au nevoie. In aceeasi pagina gasesc si date de contact pentru a lua legatura cu echipa AVM Consult.

Date de contact:

avocat@christianamondea.ro
+40 740 478 735

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306