Bucuresti

Avocat Contencios Administrativ si Fiscal

Avocat Contencios Administrativ si Fiscal

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 7 luni si 1 saptamana
Vizualizari
188

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Primul pas in solutionarea unui litigiu sau potential dosar in contencios administrativ ar fi programarea unei consultante juridice cu avocat specializat in Contencios Administrativ si Fiscal, pentru a nu rata termenul pentru plangere prealabila sau contestatie act administrativ fiscal. Pentru ca traim in Romania si asta ne face un popor foarte ocupat, putem avea deseori nevoie de un avocat Contencios Administrativ Bucuresti.

Cele mai multe dosare in Contencios Administrativ si Fiscal se afla la Tribunalul Bucuresti dar un avocat cu experienta din Bucuresti poate reprezenta cu succes si clienti in celelalte orase ale tarii precum Iasi, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Braila/Galati, Ilfov, Constanta, Bacau, Cluj, Buzau, Sibiu, Timisoara etc. Un avocat din Bucuresti cu siguranta are foarte multa experienta dobandita in sutele de dosare de contencios administrativ.
Daca aveti un dosar de contencios adminstrativ in Bucuresti atunci cu siguranta veti avea nevoie de un avocat specializat in contencios administrativ din Bucuresti, pentru a avea dosarul in control si supraveghere permanenta.

Pentru Ilfov competenta revine Tribunalului Ilfov din Buftea.

Pentru a detalia speta dvs. trebuie sa discutati cu un avocat cu experienta de la un cabinet avocat contencios administrativ si fiscal. Avocatul va va spune pasii necesari de urmat in cazul in care va confruntati cu anulare act administrativ, contestatie decizie de impunere, contestatie achizitii publice, anulare acte anaf, anulare licitatie, anulare decizie impunere, revocare act administrativ recurs contencios administrativ etc.

Este posibil sa va aflati intr-o situatie de nelegalitate, vicii in procedura de atribuire sau orice alta situatie de natura a atrage anularea procedurii de atribuire, atunci putem depune o contestatie pentru anulare licitatie publica sau anulare procedura de atribuire, anulare contract de achizitie publica nelegal etc.

Un avocat specializat si cu experienta in Contencios Administrativ si Fiscal poate rezolva urmatoarele aspecte:
- Anulare act fiscal privind TVA
- Anulare raport fiscal de control sau raport de inspectie fiscala
- Anulare licitatie nelegala
- Contestatie la executare titluri de creanta fiscala
- Actiune intemeiata pe vatamare produsa de autoritati publice
- Contestatie achizitii publice
- Contestatie CNSC
- Contestatie in procedura de atribuire
- Formularea de exceptii de nelegalitate
- Consultanta si asistenta pe parcursul inspectiei fiscale
- Contestatie act administrativ unilateral sau normativ
- Formulare plangere prealabila etc.

Legea contenciosului administrativ nr. 554 din 2004

Contenciosul administrativ are la baza Legea 554/2004 care reglementeaza particularitatile privind contestarea actelor administrative, de aici mare parte a apararilor au ca fundament aceasta lege. In procedura de contestare a actelor fiscale, este important sa va bazati pe un avocat care stie Codul de procedura fiscala si procedura de contestare a actului administrativ fiscal, procedura prealabila de contestatie, termenele de contestatie act fiscal si toate particularitatile.

Ca ultim sfat, alegeti-va cu mare grija un avocat Contencios Administrativ sau un avocat fiscal si taxe sau TVA pentru ca unul ieftin poate fi de cele mai multe ori nepregatit si va poate pierde cu usurinta un dosar care va poate prejudicia financiar. Mai ales ca de cele mai multe ori miza intr-un dosar fiscal sau dosar contencios administrativ castigat e mare.

Succes!