Bucuresti

Baletul National al Georgiei Sukhisvilli

Detalii spectacol

Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 1 luna si 2 saptamani
Vizualizari
89

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 16 iunie 202219:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Baletul National al Georgiei Sukhisvilli

Pe 16 iunie 2022, la Sala Palatului vor sari scantei din sabiile si cutitele barbatilor Sukhishvili. Aici totul este pe bune: pasiune arzatoare, viteza incredibila, precizie si putere.

Dansatorii georgieni uimesc cu coregrafia lor, cu rotirile in aer si la sol, cu sariturile ametitoare care abunda scena cu energie. Barbatii danseaza cu o precizie uimitoare, iar femeile se misca gratios precum îngerii. 100 de dansatori, 2500 de costume unice, orchestra si coregrafia exotica superba incanta audienta cu dansurile curajoase cu elemente de acrobatii si arte martiale! Costumele de poveste si istoria expusa dinamic cu o pasiune de nedescris, fac din baletul "Sukhishvili" un spectacol unic pentru întreaga familie.

Dupa o istorie de mai bine de 70 de ani, spectacolele Baletului Național al Georgiei "Sukhishvili" au fost vizitate de zeci de milioane de spectatori incantati din diferite colturi ale lumii! Acum baletul se întoarce la Bucuresti pentru a aă incarca cu energia sa exclusiva!

Baletul National al Georgiei "Sukhishvili" a fost fondat in anul 1945 de catre Iliko Sukhishvili si Nino Ramishvili si de atunci promovează in lume traditiile georgiene. Mai mult de 300 de spectacole pe an au dus baletul național georgian "Sukhishvili" pe cele mai importante scene ale lumii, printre care si Royal Albert Hall, Metropolitan Opera si Madison Square Garden.

In urma evenimentelor ce au marcat intreaga lume, Baletul National al Georgiei Sukhisvilli a fost nevoit sa reprogrameze show-ul care urma sa aiba loc pe 3 aprilie la Sala Palatului. Modificarile vin ca urmare a faptului ca turneul European al baletului includea o serie de orase din Ucraina, asadar, spectacolul este reprogramat pe 16 iunie. Biletele cumparate raman valabile pentru data reprogramarii evenimentului.

Va multumim pentru intelegere!

Filtre spectacol

Perioada: Luna viitoare
Tip spectacol: Balet