Bucuresti

Baloane cu heliu, decorul ideal pentru petrecerea ta

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Vizualizari
450

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Urmeaza un eveniment, o petrecere de copii, un botez sau vrei pur si simplu sa faci o surpriza cuiva? Ii poti surprinde atat pe cei mari cat si pe cei mici cu baloane umflate cu heliu!

Heliul este un gaze toxic si non-inflamabil, mai ușor decat aerul. Din acest motiv, este folosit pentru a umple baloane. Heliu este disponibil în flacoane de diferite dimensiuni și ambalaje.

Baloanele cu heliu sunt sensibile la temperatura si, daca nu sunt complet pline si nu exista destul spatiu pentru heliu sa se extinda, atunci ele pot rezista zile intregi sau chiar saptamani. Privindu-le in sus, cum se inalta spre cer, se pare ca nu exista nici o limita referitor la cat de sus se poate inalta un balon cu heliu. Acest aspect tine, de fapt, de rezistenta materialului din care este confectionat balonul. Daca vorbim despre un balon normal acesta poate sa ajunga pana la o distanta de circa 10 km, in timp ce baloanele meteorologice profesionale pot ajunge la inaltimi de pana la 30 km.

Fiind foarte usor de folosit, gasindu-se intr-o varietate de culori si fiind foarte indragite atatde adulti, cat si de copii, baloanele au devenit foarte populare inca de la inventarea lor. La nunti, botezuri, petreceri tematice sau chiar la deschiderea unor magazine, baloanele sunt mai mult decat convenabile de utilizat si din punctul de vedere al pretului, dar si din cel al flexibilitatii lor.

Desi indiferent de tipul de material din care sunt confectionate baloanele pot fi personalizate, avantajul baloanelor cu heliu este acela ca acestea plutesc, sunt ecologice si biodegradabile, sunt foarte rezistente si plutesc chiar si doua-trei saptamani si nu se sparg atat de usor. Pentru decorarea meselor la evenimente sunt folosite tot mai de baloane cu heliu, in special la evenimentele importante ce au in centrul lo copiii, avand in vedere ca acestia sunt fascinati de felul in care acestea plutesc. La nunti, insa, de obicei, se fac buchete din baloane, de regula din trei sau cinci baloane, insa exista si posibilitatea crearii unui curcubeu din baloane de diferite culori, de diferite marimi, de care se vor atarna greutati pentru a impiedica plutirea acestora mai devreme decat la momentul potrivit.

Din baloane se pot face tot felul de aranjamente daca aveti putina imaginatie. Cum inainte baloanele se uilizau pur si simplu lasate sa pluteasca prin sala de evenimente sau prinse in asa fel incat sa ii dea salii u aspect deosbit, iata ca in timp au aparut tot felul de variante care mai de care ma deosebite. Astfel ca, in prezent, intrarile in salile in care au loc petrecerile sunt decorate cu arcade, modele diverse. De asemenea, nu pot lipsi ghirlandele din baloane, ar in cazul zilelor de nastere nu putem omite achizitionarea baloanelor sub forma de cifre sau litere.

Popularitatea crescanda a baloanelor cu heliu i-a determinat pe producatorii din domeniu sa se gandeasca la cat mai multe materiale din care pot fi confectionate baloanele astfel incat acestea sarezistente pe termen lung, iar heliul sa iasa rapid din balon. Asa au aparut baloanele tip Jumbo sau cele din folie mai groasa. Un tip insa mai aparte de baloane cu heliu foarte rezistente sunt cele baloanele Jumbo, care se numara printre preferintele de top ale celor mici.