Bucuresti

Balustradele de sticlă, elemente ale unei case moderne

Balustradele de sticlă, elemente ale unei case moderne

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 5 luni si 18 ore
Vizualizari
649

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

În cadrul unui proiect de construcție sau decorare a unei case cu mai mult de un etaj, balustradele ocupă un loc mai important decât am putea crede la început. Contează dacă alegi o balustradă modernă din sticlă sau o balustradă din lemn mai clasică. Fiecare dintre acestea pot schimba complet interiorul locuinței respective.

Pentru amenajarea interioară a unei locuințe noi cu scări, este important să alegi niște elemente care să-ți aducă pe cât posibil cât mai multe avantaje. Ce ai zice de montarea mai degrabă a unor balustrade din sticlă, decât a unora comune, cum se pot găsi în multe imobile?

În prezent, aceste tipuri de balustrade moderne încep ca să își câștige un loc binemeritat pe piața de profil. De ce? Iată doar câteva motive în continuare pentru care ar trebui ca să te orientezi, spre exemplu, spre balustradele de sticlă ABCLudens.ro.

Balustradele din sticlă: beneficii pentru locuința ta

1. Sunt ideale pentru a avea mai multă lumină în casa ta

Datorită naturii materialului cu proprietăți atât de speciale - sticla, care permite trecerea luminii fără blocaje supărătoare, balustradele de sticlă pentru interior oferă mai multă luminozitate și senzația agreabilă de spații largi, deschise.

Balustradele din sticlă reprezintă așadar un secret la vedere pentru ca un cămin să fie mai primitor, mai plin de vitalitate. Mai mult decât atât, dacă ele sunt poziționate într-un spațiu deschis spre exterior sau între două încăperi, vor putea ca să le conecteze, să creeze o continuitate, sticla fiind prin excelență asemănătoare apei, fluidă.

2. Dau senzația de respirabilitate în casele unde sunt instalate

Indiferent de tipul și dimensiunea spațiului unde sunt montate, balustradele din sticlă conferă o notă de eleganță și distincție specială respectivei incinte. Fiecare balustradă de sticlă are un aspect unic și exclusivist în combinație cu celelalte elemente din zonă, de aceea sunt perfecte pentru realizarea unor proiecte de amenajări interioare sau exterioare deosebite.

3. Se pot combina cu o multitudine de alte tipuri de materiale

Pentru o personalizare deosebită, dacă vrei ca un spațiu interior să arate spectaculos, o idee bună ar fi ca să combini balustradele din sticlă cu podele sau trepte din același material (sticla) și să incluzi o iluminare din spate cu leduri (extrem de ieftină). Astfel se obțin niște decorațiuni interioare senzaționale, doar utilizând lumina albă sau colorată.

Deoarece aceste balustrade din sticlă sunt foarte versatile, în raport de zona în care se instalează, de particularitățile acesteia, se pot combina fără restricții cu tot felul de alte materiale.

4. Balustradele de sticlă asigură un plus de siguranță în casele cu scări interioare

Deși este adevărat că persoanele în vârstă și copiii sunt cel mai expuși riscului de a cădea pe scări, el este aproape total exclus dacă sunt îndeplinite condițiile optime de siguranță. Iar montarea unor balustrade interioare de sticlă ca puncte de sprijin esențiale este o bună soluție. Așadar aceste elemente constructive sunt aliații cei mai importanți în prevenirea accidentărilor când se montează într-o locuință nouă scări interioare.

Pentru a-și îndeplini rolul lor fundamental pentru care sunt montate, ele trebuie să fie confecționate prin anumite metode speciale. Este esențial să fie compuse din foi de sticlă cu tratamentele antiderapante optime pentru a oferi siguranță maximă în exploatare.

Pe lângă faptul că respectă toate reglementările în domeniu și au un design atractiv, balustradele din sticlă de la ABC Ludens sunt foarte rezistente. Intră pe site-ul lor și alege-le de acolo pe acelea care îți plac mai mult!

Autor