Bucuresti

Bancomat Transilvania - Baba Novac

Bancomat Transilvania - Baba Novac

Detalii bancomat

Adresa
Bucuresti, Strada Baba Novac, nr. 15 A, bl. 3
Categorie
Bancomate
Modificat
acum 7 ani si 8 luni
Vizualizari
780

Voteaza & Distribuie

Prezentare bancomat

Bancomat Transilvania Bucuresti - Baba Novac

Banca Transilvania (BT) este Banca Oamenilor Intreprinzatori din Romania. Banca se claseaza pe pozitia a 3-a in topul bancilor din Romania, in functie de active, la finalul primului trimestru din 2013.

Misiunea Bancii Transilvania este aceea de a sprijini dezvoltarea mediului de afaceri, prin produse si servicii inovatoare, oferite cu profesionalism. Valorile BT, pe care banca le aplica in tot ceea ce intreprinde, sunt: Suflet, Energie si Idei Noi.

Istoria BT a inceput in Cluj-Napoca, in 1994, la initiativa unor oameni de afaceri din Cluj. Ideea a fost aceea de a crea o banca locala, un brand de Cluj. Spiritul antreprenorial al fondatorilor a determinat consolidarea pozitiei Bancii Transilvania, intr-o prima etapa in Cluj si, ulterior, la nivel regional si national. Banca si-a orientat la inceput activitatea spre sectorul IMM si, datorita cererii pietei, in scurt timp aceasta a inceput sa se dedice si domeniului retail. In anul 1997, Banca Transilvania a devenit prima institutie bancara din Romania, care a fost cotata la Bursa de Valori Bucuresti.

Filtre bancomat

Banca: Banca Transilvania