Bucuresti

Barbierul din Sevilla, un spectacol de legenda

Detalii articol

Categorie
Articole arta / cultura
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
955

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Barbierul din Sevilla

Celebra opera Barbierul din Sevilla compusa de Giaochino Rossino la inceputul secolului XIX va fi difuzata pe 16 august de Grand Cinema Digiplex, cinematograful din Baneasa Shopping City.

Grand Cinema Digiplex transmite joi, 16 august, ora 20:00 una dintre cele mai apreciate interpretari ale operei Barbierul din Sevilla, sub bagheta dirijorului Andrea Battistoni si la indicatiile regizorului Stefano Vizioli.

Avandu-l ca personaj central pe Figaro, barbierul orasului, opera lui Rossini surprinde pe parcursul celor doua acte incercarile lui Figaro de a uni doi indragostiti fara speranta: Rosina si contele Almaviva. Finalul este unul fericit, insa calatoria este fascinanta, tesuta de intrigi, romantism si mult umor. Barbierul din Sevilla, ramane una dintre cele mai captivante opere din toate timpurile si este un spectacol din seria celor care merita cel putin o vizionare.

Finalul verii aduce in prim plan la Grand Cinema Digiplex doua noi spectacole de exceptie: pe 24, respectiv 31 august vor putea fi vizionate inregistrarile operelor Romeo si Julieta si Don Giovanni ambele interpretate in 2008 in cadrul Festivalului de la Salzburg.