Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Bazaar de Martisor

Bazaar de Mărțișor

Detalii targ/expozitie

Telefon
0744317858
Social links
Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 3 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1659

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 24 februarie 2024 - Duminica 25 februarie 202411:00-21:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare targ/expozitie

Bună! Avem plăcerea de a vă invita pe 24-25 februarie la Bazaar de Mărțișor, prima ediție din acest an de la Apolla Events în cadrul căreia continuăm să susținem și să promovăm micile afaceri locale într-un cadru fresh plin de tineret. Primăvara se apropie cu pași repezi, așa că acesta este un prilej pentru a descoperi produse unice realizate cu migală pe care trebuie neapărat să le adaugi în colecția ta. Ba mai mult, este locul perfect în care vei găsi cele mai speciale cadouri de Mărțișor.

Evenimentul se va desfășura în inima Bucureștiului, la Victoria Hub, ce ne va servi ca spațiu de desfășurare și va oferi oportunități nelimitate pe Calea Victoriei, o zonă extrem de circulatăși iubită. Vă punem împreună la dispoziție grădina superbă, dar și interiorul de poveste pentru a ne bucura de un weekend magic.

Barul vă stă la dispoziție cu licori magice pe toată perioada târgului, deci puteți savura liniștiți o cafea delicioasă sau un pahar de vin alb în timp ce legăm conexiuni și susținem comunitatea locală.

Iată ce fel de produse veți putea descoperi în cadrul târgului nostru:
- bijuterii
- lumânări
- decorațiuni (ceramică, rășină, florale etc.)
- accesorii
- cosmetice naturale
- picturi
- deserturi
- haine (handmade/vintage/second hand)
și multe altele.

Evenimentul va avea loc între orele 11:00-21:00, iar intrarea este gratuită.

Înscrierile pentru expozanți sunt încă deschise și se pot face prin contactarea directă pe rețelele noastre de socializare/telefon/email.

Persoana de contact:
Ioana Gheorghe

Filtre targ/expozitie

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro