Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Bazaar de Prier

Detalii targ/expozitie

Telefon
0755051497
Social links
Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 4 luni si 6 zile
Apartine de
Victoria Hub
Vizualizari
762

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 13 aprilie 2024 - Duminica 14 aprilie 202410:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare targ/expozitie

Bazaar de Prier


Bună! Avem plăcerea de a vă invita pe 13-14 aprilie la Bazaar de Prier, ediție de la Apolla Events în cadrul căreia continuăm să susținem și să promovăm micile afaceri locale într-un cadru fresh plin de tineret. Cu ocazia lunii aprilie ce simbolizează înflorirea copacilor și a florilor, vă invităm să sărbătoriți alături de noi echilibrul, dezvoltarea personală și viața dintr-o perspectivă pozitivă. Totodată, veți putea descoperi produse unice realizate cu migală de către oameni talentați.

Evenimentul se va desfășura în inima Bucureștiului, la Victoria Hub, ce ne va servi ca spațiu de desfășurare și va oferi oportunități nelimitate pe Calea Victoriei, o zonă extrem de circulată și iubită. Vă punem împreună la dispoziție grădina superbă, dar și interiorul de poveste pentru a ne bucura de un weekend magic.

Barul vă stă la dispoziție cu licori magice pe toată perioada târgului, deci puteți savura liniștiți o cafea delicioasă sau un pahar de vin alb în timp ce legăm conexiuni și susținem comunitatea locală.

Iată ce fel de produse veți putea descoperi în cadrul târgului nostru:
- bijuterii
- lumânări
- decorațiuni (ceramică, rășină, florale etc.)
- accesorii
- cosmetice naturale
- picturi
- deserturi
- haine (handmade/vintage/second hand)
și multe altele.

Evenimentul va avea loc între orele 11:00-21:00, iar intrarea este gratuită.

Înscrierile pentru expozanți sunt încă deschise și se pot face prin contactarea directă pe rețelele noastre de socializare/telefon/email.


Persoana de contact:
Ioana Gheorghe

Filtre targ/expozitie

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro