Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Belles Chansons des Boulevards

Serata Interbelica cu Diana Tudor – Belles Chansons des Boulevards

Detalii spectacol

Telefon
0727703703
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 4 ani si 8 luni
Vizualizari
528

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 30 octombrie 201520:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Vineri, 30 octombrie de la ora 20:30, va invitam la o calatorie in timp in perioada interbelica, alaturi de solista Diana Tudor si de pianistul Alexandru Burca, pe acordurile celebrelor melodii: Et si tu n’existais pas, Grands boulevards, Sous le ciel de Paris, Champs-Elysees, Zaraza, Cel mai frumos tango din lume, Pe bolta cand apare luna, Vrei sa ne intalnim sambata seara, Ce faci asta seara tu, Sub balcon eu ti-am cantat o serenada.

Pe parcursul calatoriei, muzica si voia buna vor fi asezonate cu preparate culinare de epoca gandite special pentru acest eveniment de Chef-ul Restaurantului Elisabeta. La sosire, veti fi intampinati cu un pahar de vin Ingeri din Micul Paris – Sauvignon blanc oferit de Crama Basilescu. In pauza evenimentului, va avea loc o tombola la care veti putea castiga 5 sticle de vin din colectia Ingeri din Micul Paris de la Crama Basilescu.

Diana Tudor este solista unei formatii vocal-instrumentale de Chansonete frantuzesti, swing-jazz si tangouri romanesti din Bucurestiul Interbelic, al carei repertoriu reprezinta un segment muzical de nisa.
Diana Tudor a sustinut numeroase recitaluri si concerte in Bucuresti si in tara, interpretand repertoriul de chansonete frantuzesti, café-concert, musical, jazz-swing si de alte genuri de muzica usoara in cadrul ‘Bucharest Music Film Festival’, Festivalului ’Simfonii de Vara’ din Bucuresti, la Teatrul Regina Elisabeta, Teatrul Godot, Teatrul Maria Filotti din Braila, sub patronajul Academiei Romane la Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir: in cadrul Conferintei Internationale ‘Dimitrie Cantemir – Educator al Romanilor’, la sediul UNITER (Restaurantul ’Gala-Le Théatre’), la Marriott Bucharest Grand Hotel si in cadrul unor alte evenimente culturale si evenimente private.
In anul 2014 Diana Tudor a fost membru al Juriului in cadrul Concursului de Interpretare Matei Bucur Mihaescu (sectiile Canto clasic, Muzica usoara), Bucuresti, 2014, editia a V-a (Presedinte al juriului: soprana Felicia Filip).

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro