Bucuresti

Beneficii ale promovării site-ului prin campanii Google Ads

Beneficii ale promovării site-ului prin campanii Google Ads

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Vizualizari
324

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Prezenţa afacerii pe Internet poate fi o experienţă care să aducă satisfacţie antreprenorilor, indiferent de nişa pe care îşi desfăşoară activitatea. Asta, cu o singură condiţie – să nu ezite să folosească pârghiile puse la dispoziţie de marketingul online. Nu este obligatoriu şi chiar se întâmplă rar ca antreprenorul să stăpânească mijloacele de promovare în mediul online. Este bine pregătit în domeniul său de activitate, deţine un site excelent, vinde produse sau servicii de o caltate superioară, preţurile sunt corecte şi, totuşi, numărul clienţilor nu este mulţumitor.

Unde greşeşte antreprenorul sau ce îi scapa?

La modul general valabil, vânzarea produselor şi a serviciilor în mediul online este condiţionată de factori care nu ţin neapărat de competențele antreprenorului. Este vorba desprevizibilitate, trafic si conversii. Pentru că toţi aceşti factori să fie bifaţi este necesar ca site-ul să beneficieze de promovare online si de oameni care ştiu exact ce trebuie să facă pentru a poziţiona cât mai bine website-ul clientului pe Google. Agenţiilor digitale le este la îndemâna să folosească cele mai potrivite tehnicide promovare a unui business, cu care să atragă clienţi, şi ştiu că prin campanii de promovare Google Ads si SEO pot să atingă acest scop.

Avantajele unui site care ruleazăcampaniide promovare prin Google Ads
Creste numărul de conversii
Studiile arată că dacă o persoană dă click pe reclama Google Ads, este cu 50% mai hotărâtă să cumpere, în comparaţie cu alte persoane care le ignoră. Explicaţie este logică. Prin acest tip de campanie se licitează cuvinte cheie cu o mare intenţie de cumpărare, iar cei care caută cuvintele cheie respective sunt dejapregătiţi să le cumpere.

Creste traficul pe site şi ajută la o targetare precisă
Utilizatorii caută zilnic pe Internet acel ceva care le este necesar. Nu mai puţin de 5 miliarde de căutări sunt procesate zilnic de Google, pentru că mai mult de 90% dintre utilizatori la nivel global folosesc acest motor de căutare atunci când caută ceva. Datorita campaniilor de publicitatea Pay Per Click companiile ajung la publicul lor tintămult mai repede. Click-urile şi campaniaPPC determină creşterea traficului pe un site, ajutând în acelaşi timp la monitorizarea acestui trafic, a numărului de vizualizări din reclame, plus alţi indici importanţi pentru o campanie a cărei rezultate să fie excelente.

Dincolo de faptul că prin campanii de promovare Google Ads se creează accesul la un public numeros, foarte important este că publicul este cel potrivit afacerii. Este posibil să se întâmple aşa datorită utilizării celor mai potrivite cuvinte cheie pentru un brand, care să ajungă la cei cu adevărat interesați - cu cel mai mare grad de conversie. Campania Google Ads se poate seta în funcție de anumiţi factoricare ajută la identificarea publicului ideal pentru un business.

Oferă rezultate mai rapide şi rentabiliatea investiţiei

Promovarea prin Google Ads este cea mai rapidă formă de publicitate, prin care un site poate să obţină cea mai buna poziţionareîn rezultatele căutărilor in Google.

Agenţia AllProWeb.ro oferă servicii de promovare online pentru site-uri de prezentare si magazine online. Aceasta realizează campanii performante si bine targetate de Google Ads si Facebook Ads. Cu ajutorul serviciilor de marketing online pe care le mai pune la dispoziţie (promovare prin SEO, audit site, copywriting, consultanţă etc) devine partenerul de increderea in promovarea business-ului tau în mediul online.