Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Beneficiile produselor cosmetice bio

Beneficiile produselor cosmetice bio

Detalii

Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
279

Voteaza & Distribuie

Prezentare

A duce un stil de viață sănătos nu înseamnă doar o dietă echilibrată. Îngrijirea pielii presupune și adoptarea de produse care nu dăunează sănătății. Din acest motiv, cosmetica naturală încearcă de câțiva ani să fie încorporată la nivelul mărcilor comerciale. Aceasta cu scopul de a fi o opțiune care să nu dăuneze organismului. Alternativa menționată apare din anumite articole care conțin substanțe chimice ridicate care provoacă alergii atunci când sunt absorbite în organism.

Acum, ce înțelegem prin produse cosmetice naturale sau organice? Practic, toate acele produse de machiaj sau îngrijire realizate cu ingrediente vegetale. Acestea au unicul scop de a ne oferi beneficiile naturii. Totuși, trebuie să îndeplinească și unele cerințe și trebuie să fie certificate pentru a le asigura siguranța. Pe scurt, trebuie să provină din plante, nu trebuie să conțină substanțe artificiale și nu trebuie testate pe animale.

Iată 5 beneficii ale cosmeticelor naturale


Cosmeticele naturale oferă o multitudine de avantaje față de cosmeticele industriale atât în ceea ce privește sănătatea, durabilitatea și respectul pentru mediu. Utilizarea ingredientelor naturale face ca produsele să fie potrivite pentru orice tip de păr sau piele. Pe lângă îngrijirea și regenerarea, un produs natural oferă mai multe beneficii, acestea sunt:

Protejează mediul. Fabricarea produselor cosmetice naturale nu generează deșeuri chimice care afectează natura. Așa este, deoarece nu folosește produse derivate din petrol și, în principiu, folosește materiale reciclate.

Au efecte de lungă durată. Nu este același lucru să folosești un ulei mineral derivat din petrol ca atunci când folosești un ulei de migdale care are ingrediente active. Când aplicați un produs plin de ingrediente active, pielea va reacționa mult mai bine. Acest lucru se întâmplă deoarece toate principiile îndeplinesc funcția specifică pentru care au fost formulate. Deci, rezultatele vor fi mult mai rapide și mai eficiente.

Nu provoacă probleme secundare. Multe produse cosmetice convenționale conțin o serie de ingrediente chimice. Iar acestea au efecte secundare, cum ar fi alergii, roșeață și iritație.

Nu astupa porii pielii. Folosind produse naturale, pielea le tolerează mai bine, acest lucru o face să absoarbă totul. În plus, cosmeticele organice nu înfundă porii și fac pielea mai permeabilă și mai activă.

Nu conțin conservanți. Știți deja că un produs natural nu conține conservanți și arome sintetice. La rândul său, nu folosește aditivi artificiali și este 100% fără toxicitate.

Există multe tipuri de cosmetice naturale. Câteva exemple de produse cosmetice naturale pot fi măștile și cremele de casă realizate din ingrediente naturale, precum avocado, aloe vera, ulei de măsline, lămâie. Acele produse, precum cosmeticele bio, creme de corp, realizate în laborator, atâta timp cât îndeplinesc o serie de cerințe. Pentru a fi considerate produse cosmetice naturale, acestea trebuie să fie compuse din cel puțin 95% ingrediente naturale sau de origine naturală. În plus, cel puțin 5% din totalul ingredientelor trebuie să provină din agricultura ecologică, reprezentând cel puțin 50% din ingredientele vegetale.

O alta caracteristică este aceea că, produsele cosmetice bio nu conțin ingrediente de origine animală și nu sunt testate pe animale.

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/