Bucuresti

Big Mamou

Big Mamou

Detalii club

Adresa
Bucuresti, Splaiul Independentei, nr. 2 B
Telefon
0724671108, 0744520149
Social links
Categorie
Cluburi
Modificat
acum 4 saptamani si 4 zile
Vizualizari
2784

Voteaza & Distribuie

Prezentare club

Clubul Big Mamou Bucuresti

Clubul Big Mamou, deja legendar in peisagistica cluburilor bucurestene si-a deschis portile pentru intaia oara la sfarsitul lunii decembrie in anul 1994, fiind alaturi de nu mai putin cunoscutul club, Laptaria lui Enache, port-stindardul blues-ului si jazz-ului din capitala si chiar din Romania. Clubul nu a avut intotdeauna o existenta linistita, ba din contra, a schimbat cele mai multe locatii pentru desfasurarea activitatilor concertistice de zi cu zi.

Revenind la inceputuri Big Mamou si-a propus din start promovarea unor stiluri de muzica vitregite, ba chiar hulite in perioada comunista. In acest demers clubul a fost gazda numeroaselor concerte de blues si jazz (si nu numai) a grupurilor si interpretilor din Romania, dar si din strainatate. Printre cei ce au concertat pe scena clubului Big Mamou in decursul timpului putem enumera trupe si muzicieni de mare valoare ca Anca Parghel, fiind cele mai importante care au sustinut unul sau 2 recitaluri viu sustinute de foarte multi bucuresteni sau fani de blues si jazz din toata tara.

Pe langa interesul deosebit acordat blues-ului si jazz-ului, clubul Big Mamou a dat posibilitatea si altor trupe si muzicieni din alte genuri muzicale sa se manifeste activ in seri speciale dedicate exclusiv acestora: folk, rock alternativ, acid jazz, prog-rock, art-rock, metal, funk, fusion, rap sau hip-hop. Dintre acestea multe au devenit prieteni ai clubului impreuna cu fanii lor ingrosand numarul celor care asculta muzica LIVE: Travka, EVO, 4 x 4, Luna Amara, OCS, 41, Aliaj, Graal, Trooper, Blanos Distruzos, Quattro for Magic, EMIL, Thamyras, VOX, Verde’n Fata, Alinian, Mache, Bucium, Zebre, Buricul Pamantului, Dublu Sens, Daniel Fat, Tapinarii, Qualia Project, Nexus, Midlefinger, In Probe, Crize, Sod’Acustica, CASH, SAHARA, etc.

In prezent, ca si pe viitor clubul isi propune pe mai departe promovarea cu prioritate a blues-ului si jazz-ului romanesc, in special a tinerelor talente care din varii motive nu pot patrunde pe prima scena muzicala, clubul nostru dandu-le posibilitatea de afirmare si de lansare, foarte multe dintre ele trecand prin proba de de foc a cuceririi publicului, inainte de inregistrarea primul sau demo si de a accede la atentia vreunei importante case de discuri.

Orar club

Luni - Joi: 18:00 - 24:00
Sambata: 18:00 - 3:00
Duminica: 17:00 - 24:00

Filtre club

Program extra: Sambata, Duminica