Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Biopet

Detalii magazin animale

Adresa
Bucuresti, Sectorul 3, Bulevardul Pallady Theodor, nr. 319 - D 1
Telefon
0311020751, 0372792137
Fax
0311020752
Social links
Categorie
Magazine animale
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
3019

Voteaza & Distribuie

Prezentare magazin animale

Biopet Bucuresti

Biopet, promoveaza si comercializeaza alimente complementare, suplimente nutritionale, produse medicinale si dermato-cosmetice specifice pentru animale de companie. Vitamine, microelemente, amino- acizi, principii "fito" cu eficienta si disponibilitate ridicata, extrase naturale din plante, sampoane terapeutice si fiziologice, solutii, geluri, multe produse unice si inovatoare, toate pentru a satisface cele mai exigente cerinte intalnite in practica medicala veterinara.

Pentru ca suntem iubitori de animale, valorile noastre sunt respectul pentru oameni si grija fata de animale, siguranta si grija fata de mediu, performanta si calitatea. Calitatea si biodisponibilitatea, sunt insusirile pe care le urmarim in alegerea si promovarea produselor. Misiunea noastra este de a oferi iubitorilor si posesorilor de animale de companie, produse la cele mai inalte standarde de calitate si nu in ultimul rand, de a-i determina sa adopte o conduita preventiva in ceea ce priveste ingrijirea specifica.

Filtre magazin animale

Produse pentru: Caini, Pasari, Pisici

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro